Патешки парк.IO

регистрация
Игри онлайн IO игри

Патешки парк.IO

Патешки парк.IO Патешки парк.IO Това е състезателна игра с гумени патета онлайн. Управлявай своя паток по водната пързалка на път към ваната. Победи съперниците в играта и ги избутай от пистата за да спечелиш състезанието.

Използвай стрелките за игра. Видео упътване

Направи любима
5
Гласувай: 
 4.1 5 (16 гласа)

Патешки парк.IO

Играй онлайн Патешки парк.IO (DuckPark.IO) в 6igri.bg - сайт за игри онлайн. Патешки парк.IO е онлайн игра с io игри, в мрежа, мобилни, от категория Състезания.

Можеш да играеш Патешки парк.IO на цял екран, като използваш бутона горе вдясно от прозореца на играта. Ако харесваш тази игра, можеш да я оцениш с оценка от едно до пет, използвайки звездите в описанието.

Регистрирай се безплатно или влез в профила си, за да можеш да добавиш играта Патешки парк.IO (DuckPark.IO) в Любими игри чрез бутон "Любима игра", за да я намериш по-бързо в личната си страница с Любими игри, ако искаш да я намериш по-лесно.

Играта Патешки парк.IO може да бъде играна на мобилно устройство или таблет. Сканирай QR кода от описанието на играта и я играй на твоя смартфон или таблет.

Ако играта Патешки парк.IO не работи, увери се, че използваш последна версия на някой от браузърите Firefox, Chrome, Opera или Edge. Презареди страницата и изчакай играта да зареди. Ако играта все още не работи, можеш да ни съобщиш от връзката докладвай неработеща игра, за да се опитаме да я поправим.

Играта Патешки парк.IO е оценена с оценка 4.1 от 5 с 16 гласа. Играта е добавена от dobri99 и е играна 6K пъти.

Избрани игри

Последни събития

Без аватар
2007jaime добави играта в Любими игри
Харесва ми преди 2 месеца
jay
jay гласува за играта с 5 точки
Харесва миГласуване преди 8 месеца
jay
jay добави играта в Любими игри
Харесва ми преди 8 месеца
Покажи още

Коментари

Регистрирай се, за да може да пишеш коментари в сайта.
Игри онлайн - Всички права запазени © 2008 - 2021 6igri.bg
Chat