Уинкс клуб Блумикс битка

регистрация
Игри онлайн Уинкс игри

Уинкс клуб Блумикс битка

Уинкс клуб Блумикс битка
Уинкс клуб Блумикс битка Започни едно вълнуващо приключение в света на Уинкс и се бий срещу злото в тази онлайн екшън игра. Тук можеш да играеш с феите от Уинкс Клуб и да им помогнеш в тяхната битка срещу зли създания. Можеш да играеш с феите Текна, Муза, Блум, Аиша, Стела и Флора. Всяка една от тях има специални бойни, защитни и лечителни умения, които можеш да използваш. По своя път ще срещнеш много зли врагове, но към теб ще се присъединят и съюзници, които могат да ти помогнат. Бий се срещу враговете и стигни до крайната битка в тази невероятна Никелодеон игра онлайн.

Използвай мишката за игра. Видео упътване

Направи любима
11
Гласувай: 
 4.2 5 (97 гласа)

Уинкс клуб Блумикс битка

Играй онлайн Уинкс клуб Блумикс битка (Winx Club Bloomix Battle) в 6igri.bg - сайт за игри онлайн. Уинкс клуб Блумикс битка е онлайн игра с уинкс, фея, никелодеон, анимационни герои, мобилни, от категория Екшън.

Можеш да играеш Уинкс клуб Блумикс битка на цял екран, като използваш бутона горе вдясно от прозореца на играта. Ако харесваш тази игра, можеш да я оцениш с оценка от едно до пет, използвайки звездите в описанието.

Регистрирай се безплатно или влез в профила си, за да можеш да добавиш играта Уинкс клуб Блумикс битка (Winx Club Bloomix Battle) в Любими игри чрез бутон "Любима игра", за да я намериш по-бързо в личната си страница с Любими игри, ако искаш да я намериш по-лесно.

Играта Уинкс клуб Блумикс битка може да бъде играна на мобилно устройство или таблет. Сканирай QR кода от описанието на играта и я играй на твоя смартфон или таблет.

Ако играта Уинкс клуб Блумикс битка не работи, увери се, че използваш последна версия на някой от браузърите Firefox, Chrome, Opera или Edge. Презареди страницата и изчакай играта да зареди. Ако играта все още не работи, можеш да ни съобщиш от връзката докладвай неработеща игра, за да се опитаме да я поправим.

Играта Уинкс клуб Блумикс битка е оценена с оценка 4.2 от 5 с 97 гласа и е играна 41K пъти.

Избрани игри

Последни събития

Без аватар
Anialouma добави играта в Любими игри
Харесва ми преди 2 седмици
Без аватар
Anialouma гласува за играта с 5 точки
Харесва миГласуване преди 2 седмици
Monika_123456
Monika_123456 гласува за играта с 5 точки
Харесва миГласуване преди 6 месеца
Покажи още

Коментари

Регистрирай се, за да може да пишеш коментари в сайта.
Игри онлайн - Всички права запазени © 2008 - 2022 6igri.bg
Chat