Блатна атака

регистрация
Игри онлайн Игри със стрелба

Блатна атака

Направи любима
2
Гласувай: 
 3.4 5 (17 гласа)

Блатна атака

Блатна атака
Блатна атака Твоето блато е под атака в тази екшън игра и само ти можеш да го спасиш. Въоръжи се с различни огнестрелни оръжия и гранати и спри полудялите животни от блатото, които атакуват твоята къща. Крокодили, хипопотами, извънземни и много други животни ще се опитат да превземат твоята къща, спри ги преди да успеят да те победят. Печели точки в играта и ги използвай за закупуване на нови оръжия и умения.

- играе се с мишката
Видео упътване

Блатна атака

qrcode Играй онлайн Блатна атака (Swamp Attack) в 6igri.bg - сайт за игри онлайн. Блатна атака е онлайн игра с стрелба, подобрения, мобилни, от категория Екшън.

Можеш да играеш Блатна атака на цял екран, като използваш бутона горе вдясно от прозореца на играта. Ако харесваш тази игра, можеш да я оцениш с оценка от едно до пет, използвайки звездите в описанието.

Регистрирай се безплатно или влез в профила си, за да можеш да добавиш играта Блатна атака (Swamp Attack) в Любими игри чрез бутон "Любима игра", за да я намериш по-бързо в личната си страница с Любими игри, ако искаш да я намериш по-лесно.

Играта Блатна атака може да бъде играна на мобилен телефон или таблет. Сканирай кода в описанието, за да отвориш играта на мобилно устройство.

Ако играта Блатна атака не работи, увери се, че използваш последна версия на някой от браузърите Firefox, Chrome, Opera или Edge. Презареди страницата и изчакай играта да зареди. Ако играта все още не работи, можеш да ни съобщиш от връзката докладвай неработеща игра, за да се опитаме да я поправим.

Играта Блатна атака е оценена с оценка 3.4 от 5 с 17 гласа и е играна 3K пъти.

Последни събития

juliandecoration
julian гласува за играта с 5 точки
Харесва миХаресва миГласуване преди 5 месеца
dan
dan гласува за играта с 5 точки
Харесва миХаресва миГласуване преди 6 месеца
DIHANIE
DIHANIE гласува за играта с 5 точки
Харесва миХаресва миГласуване преди 3 години
Покажи още

Коментари

Регистрирай се, за да може да пишеш коментари в сайта.

Избрани игри

Игри онлайн - Всички права запазени © 2008 - 2024 6igri.bg