Яйчена ера

регистрация
Игри онлайн Игри с яйца

Яйчена ера

Направи любима
8
Гласувай: 
 3.8 5 (8 гласа)

Яйчена ера

Яйчена ера
Яйчена ера Играй в тази нова ера пълна с динозавърски яйца в тази Великденска игра. Свържи еднаквите яйца по три или повече, за да ги събереш за предстоящия Великден. Събери необходимия брой яйца от всеки вид, за да завършиш всяко ниво от играта. Обмисляй внимателно всяка комбинация, защото имаш ограничен брой ходове. Ако направиш верига от 7 или повече еднакви яйца ще получиш бонус яйце, което ще ти помогне в играта.

Използвай мишката за игра. Видео упътване

Златен медал
Точки 399100
Сребърен медал
Точки 360820
Бронзов медал
Точки 296760
4
Точки 283000
5
Точки 273660
6
Точки 260520
Точки
Покажи още

Яйчена ера

qrcode Играй онлайн Яйчена ера (Egg Age) в 6igri.bg - сайт за игри онлайн. Яйчена ера е онлайн игра с яйца, великден, комбиниране, мобилни, от категория Логически.

Можеш да играеш Яйчена ера на цял екран, като използваш бутона горе вдясно от прозореца на играта. Ако харесваш тази игра, можеш да я оцениш с оценка от едно до пет, използвайки звездите в описанието.

Регистрирай се безплатно или влез в профила си, за да можеш да добавиш играта Яйчена ера (Egg Age) в Любими игри чрез бутон "Любима игра", за да я намериш по-бързо в личната си страница с Любими игри, ако искаш да я намериш по-лесно.

Играта има активна класация, спечели колкото може повече точки и запиши своя резултат. Всяко класиране ти дава точки за генералната класация в сайта.

Играта Яйчена ера може да бъде играна на мобилен телефон или таблет. Сканирай кода в описанието, за да отвориш играта на мобилно устройство.

Ако играта Яйчена ера не работи, увери се, че използваш последна версия на някой от браузърите Firefox, Chrome, Opera или Edge. Презареди страницата и изчакай играта да зареди. Ако играта все още не работи, можеш да ни съобщиш от връзката докладвай неработеща игра, за да се опитаме да я поправим.

Играта Яйчена ера е оценена с оценка 3.8 от 5 с 8 гласа и е играна 3K пъти.

Последни събития

Без аватар
albybg спечели 234900 точки (10 място)
Харесва миТочки преди 1 месец
Без аватар
vasi_eli спечели 123680 точки (29 място)
Харесва миТочки преди 1 месец
Без аватар
K_D спечели 182720 точки (19 място)
Харесва миТочки преди 1 месец
Покажи още

Коментари

Регистрирай се, за да може да пишеш коментари в сайта.
anni
blade бъди здрав!!!
Отговори Харесва ми
blade
благодаря подобно @anni Happy
Отговори Харесва ми

Избрани игри

Игри онлайн - Всички права запазени © 2008 - 2023 6igri.bg