Великденска надпревара

регистрация
Игри онлайн Великденски игри

Великденска надпревара

Великденска надпревара
Великденска надпревара Присъедини се към заека за една Великденска надпревара за яйца в тази онлайн игра. Тичай и скачай по платформите, събирай Великденски яйца със заека и стигни до хралупата на заека във всяко едно ниво на играта.

Използвай мишката за игра. Видео упътване

Направи любима
5
Гласувай: 
 4.7 5 (9 гласа)
Златен медал
Точки 37900
Сребърен медал
Точки 31500
Бронзов медал
Точки 31100
4
Точки 27400
5
Точки 27200
6
Точки 26900
Точки
Покажи още

Великденска надпревара

Играй онлайн Великденска надпревара (Easter Rush) в 6igri.bg - сайт за игри онлайн. Великденска надпревара е онлайн игра с великден, зайци, събиране, платформи, мобилни, от категория Аркадни.

Можеш да играеш Великденска надпревара на цял екран, като използваш бутона горе вдясно от прозореца на играта. Ако харесваш тази игра, можеш да я оцениш с оценка от едно до пет, използвайки звездите в описанието.

Регистрирай се безплатно или влез в профила си, за да можеш да добавиш играта Великденска надпревара (Easter Rush) в Любими игри чрез бутон "Любима игра", за да я намериш по-бързо в личната си страница с Любими игри, ако искаш да я намериш по-лесно.

Играта има активна класация, спечели колкото може повече точки и запиши своя резултат. Всяко класиране ти дава точки за генералната класация в сайта.

Играта Великденска надпревара може да бъде играна на мобилно устройство или таблет. Сканирай QR кода от описанието на играта и я играй на твоя смартфон или таблет.

Ако играта Великденска надпревара не работи, увери се, че използваш последна версия на някой от браузърите Firefox, Chrome, Opera или Edge. Презареди страницата и изчакай играта да зареди. Ако играта все още не работи, можеш да ни съобщиш от връзката докладвай неработеща игра, за да се опитаме да я поправим.

Играта Великденска надпревара е оценена с оценка 4.7 от 5 с 9 гласа и е играна 3K пъти.

Избрани игри

Последни събития

Без аватар
Kami75rr спечели 9600 точки (22 място)
Харесва миТочки преди 1 седмица
OldTop
OldTop спечели 9700 точки (21 място)
Харесва миТочки преди 1 месец
Без аватар
anni спечели 5900 точки (26 място)
Харесва миТочки преди 2 месеца
Покажи още

Коментари

Регистрирай се, за да може да пишеш коментари в сайта.
Игри онлайн - Всички права запазени © 2008 - 2022 6igri.bg
Chat