Космически балончета

регистрация
Игри онлайн Игри с балончета

Космически балончета

Космически балончета
Космически балончета Това е логиеска игра с балончета в космоса. Тук ще откриеш серия от много различни нива, в които трябва да изчистиш балончетата от полето. Изстреляй балончетата и ги комбинирай по цветове, за да ги премахнеш от полето. В ляво можеш да видиш какъв цвят е следващото балонче.

Използвай мишката за игра. Видео упътване

Направи любима
8
Гласувай: 
 4.3 5 (20 гласа)
Златен медал
Точки 275100
Сребърен медал
Точки 256900
Бронзов медал
Точки 252700
4
Точки 234500
5
Точки 233800
6
Точки 231700
Точки
Покажи още

Космически балончета

Играй онлайн Космически балончета (Space Bubbles) в 6igri.bg - сайт за игри онлайн. Космически балончета е онлайн игра с балончета, мобилни, от категория Логически.

Можеш да играеш Космически балончета на цял екран, като използваш бутона горе вдясно от прозореца на играта. Ако харесваш тази игра, можеш да я оцениш с оценка от едно до пет, използвайки звездите в описанието.

Регистрирай се безплатно или влез в профила си, за да можеш да добавиш играта Космически балончета (Space Bubbles) в Любими игри чрез бутон "Любима игра", за да я намериш по-бързо в личната си страница с Любими игри, ако искаш да я намериш по-лесно.

Играта има активна класация, спечели колкото може повече точки и запиши своя резултат. Всяко класиране ти дава точки за генералната класация в сайта.

Играта Космически балончета може да бъде играна на мобилно устройство или таблет. Сканирай QR кода от описанието на играта и я играй на твоя смартфон или таблет.

Ако играта Космически балончета не работи, увери се, че използваш последна версия на някой от браузърите Firefox, Chrome, Opera или Edge. Презареди страницата и изчакай играта да зареди. Ако играта все още не работи, можеш да ни съобщиш от връзката докладвай неработеща игра, за да се опитаме да я поправим.

Играта Космически балончета е оценена с оценка 4.3 от 5 с 20 гласа и е играна 12K пъти.

Избрани игри

Последни събития

Без аватар
eli90909 спечели 230300 точки (7 място)
Харесва миТочки преди 3 дни
Без аватар
K_D спечели 142800 точки (20 място)
Харесва миТочки преди 1 седмица
Без аватар
rozaly_y спечели 86800 точки (35 място)
Харесва миТочки преди 2 седмици
Покажи още

Коментари

Регистрирай се, за да може да пишеш коментари в сайта.
Игри онлайн - Всички права запазени © 2008 - 2022 6igri.bg
Chat