Майско приключение

регистрация
Игри онлайн Игри със съдействие

Майско приключение

Направи любима
2
Гласувай: 
 3 5 (28 гласа)

Майско приключение

Майско приключение
Майско приключение Управлявай момчето и момичето в безброй приключения сред древните останки на маите в тази онлайн играта. Изследвай галериите в играта и събери всички скъпоценности. Използвай съдействието между двата героя в играта, за да достигнеш до крайната цел. Момичето може да скача нависоко, да се промушва през малки пространства и да хвърля гранати. Тази игра може да се играе от един или двама играчи, които да управляват един от героите. Ще трябва да решиш много загадки, за да постигнеш своята цел.

Използвай стрелките за движение на момчето, L за атака. W, S и D за движение на момичето, F за атака. Видео упътване

Майско приключение

Играй онлайн Майско приключение (Maya Adventure Remastered) в 6igri.bg - сайт за игри онлайн. Майско приключение е онлайн игра с съдействие, маите, от категория Аркадни.

Можеш да играеш Майско приключение на цял екран, като използваш бутона горе вдясно от прозореца на играта. Ако харесваш тази игра, можеш да я оцениш с оценка от едно до пет, използвайки звездите в описанието.

Регистрирай се безплатно или влез в профила си, за да можеш да добавиш играта Майско приключение (Maya Adventure Remastered) в Любими игри чрез бутон "Любима игра", за да я намериш по-бързо в личната си страница с Любими игри, ако искаш да я намериш по-лесно.

Ако играта Майско приключение не работи, увери се, че използваш последна версия на някой от браузърите Firefox, Chrome, Opera или Edge. Презареди страницата и изчакай играта да зареди. Ако играта все още не работи, можеш да ни съобщиш от връзката докладвай неработеща игра, за да се опитаме да я поправим.

Играта Майско приключение е оценена с оценка 3 от 5 с 28 гласа и е играна 5K пъти.

Последни събития

Без аватар
mateo10 гласува за играта с 1 точки
Харесва миХаресва миГласуване преди 1 година
Без аватар
mateo10 гласува за играта с 5 точки
Харесва миХаресва миГласуване преди 1 година
Без аватар
Firegirl добави играта в Любими игри
Харесва миХаресва ми преди 3 години
Покажи още

Коментари

Регистрирай се, за да може да пишеш коментари в сайта.

Избрани игри

Игри онлайн - Всички права запазени © 2008 - 2024 6igri.bg