През оградата

регистрация
Игри онлайн Игри с комбиниране

През оградата

Направи любима
6
Гласувай: 
 3.2 5 (18 гласа)

През оградата

През оградата
Играй с животните и ги вкарай в обора във фермата в тази онлайн логическа игра. Комбинирай животните по групи от три или повече, за да ги събереш. Във всяко ниво има цел, която трябва да достигнеш, за да продължиш напред в играта. Тази игра записва резултата във фонов режим и трябва да влезеш в профила си преди да започнеш да играеш.

Използвай мишката за игра. Видео упътване

Златен медал
Точки 1173613
Сребърен медал
Точки 772119
Бронзов медал
Точки 203090
4
Точки 86922
5
Точки 82396
6
Точки 61445
Точки
Покажи още

През оградата

Играй онлайн През оградата (Over the Fence) в 6igri.bg - сайт за игри онлайн. През оградата е онлайн игра с комбиниране, животни, ферма, мобилни, от категория Логически.

Можеш да играеш През оградата на цял екран, като използваш бутона горе вдясно от прозореца на играта. Ако харесваш тази игра, можеш да я оцениш с оценка от едно до пет, използвайки звездите в описанието.

Регистрирай се безплатно или влез в профила си, за да можеш да добавиш играта През оградата (Over the Fence) в Любими игри чрез бутон "Любима игра", за да я намериш по-бързо в личната си страница с Любими игри, ако искаш да я намериш по-лесно.

Играта има активна класация, спечели колкото може повече точки и запиши своя резултат. Всяко класиране ти дава точки за генералната класация в сайта.

Играта През оградата може да бъде играна на мобилно устройство или таблет.

Ако играта През оградата не работи, увери се, че използваш последна версия на някой от браузърите Firefox, Chrome, Opera или Edge. Презареди страницата и изчакай играта да зареди. Ако играта все още не работи, можеш да ни съобщиш от връзката докладвай неработеща игра, за да се опитаме да я поправим.

Играта През оградата е оценена с оценка 3.2 от 5 с 18 гласа и е играна 3K пъти.

Последни събития

Без аватар
antog спечели 203090 точки (3 място)
Харесва миТочки преди 1 седмица
GaRoNi
GaRoNi спечели 86922 точки (3 място)
Харесва миТочки преди 1 седмица
OldTop
OldTop спечели 82396 точки (3 място)
Харесва миТочки преди 3 седмици
Покажи още

Коментари

Регистрирай се, за да може да пишеш коментари в сайта.

Избрани игри

Игри онлайн - Всички права запазени © 2008 - 2022 6igri.bg