Супер герои Обединение

регистрация
Игри онлайн Супер герои игри

Супер герои Обединение

Направи любима
1
Гласувай: 
 4.5 5 (6 гласа)

Супер герои Обединение

Супер герои Обединение Играй със супер герои от целия свят и ги обедини, за да победиш злодеите в играта. Съедини двойките еднакви супер герои в играта и на края ги използвай, за да победиш противниците и да завършиш нивото.

- играе се с мишката
Видео упътване

Супер герои Обединение

qrcode Играй онлайн Супер герои Обединение (Super Hero Merge) в 6igri.bg - сайт за игри онлайн. Супер герои Обединение е онлайн игра с супер герои, железния човек, спайдермен, капитан америка, комбиниране, мобилни, от категория Аркадни.

Можеш да играеш Супер герои Обединение на цял екран, като използваш бутона горе вдясно от прозореца на играта. Ако харесваш тази игра, можеш да я оцениш с оценка от едно до пет, използвайки звездите в описанието.

Регистрирай се безплатно или влез в профила си, за да можеш да добавиш играта Супер герои Обединение (Super Hero Merge) в Любими игри чрез бутон "Любима игра", за да я намериш по-бързо в личната си страница с Любими игри, ако искаш да я намериш по-лесно.

Играта Супер герои Обединение може да бъде играна на мобилен телефон или таблет. Сканирай кода в описанието, за да отвориш играта на мобилно устройство.

Ако играта Супер герои Обединение не работи, увери се, че използваш последна версия на някой от браузърите Firefox, Chrome, Opera или Edge. Презареди страницата и изчакай играта да зареди. Ако играта все още не работи, можеш да ни съобщиш от връзката докладвай неработеща игра, за да се опитаме да я поправим.

Играта Супер герои Обединение е оценена с оценка 4.5 от 5 с 6 гласа и е играна 2K пъти.

Последни събития

Без аватар
Firegirl гласува за играта с 5 точки
Харесва миХаресва миГласуване преди 3 години
Без аватар
Firegirl добави играта в Любими игри
Харесва миХаресва ми преди 3 години
supermimi
supermimi гласува за играта с 5 точки
Харесва миХаресва миГласуване преди 3 години
Покажи още

Коментари

Регистрирай се, за да може да пишеш коментари в сайта.

Избрани игри

Игри онлайн - Всички права запазени © 2008 - 2024 6igri.bg