Крадците на Египет

регистрация
Игри онлайн Пасианс игри

Крадците на Египет

Крадците на Египет
Това е онлайн игра на пасианс с тематика от древния Египет. Подреди картите в осемте празни полета от асо до поп. На полето можеш да местиш картите и да ги поставяш една върху друга по ред и сменящ се цвят. Отвори нови карти от тестето, ако нямаш възможни ходове.

Използвай мишката за игра. Видео упътване

Направи любима
6
Гласувай: 
 4.2 5 (5 гласа)
Златен медал
Точки 7403
Сребърен медал
Точки 7330
Бронзов медал
Точки 7134
4
Точки 7101
5
Точки 7051
6
Точки 7037
Точки
Покажи още

Крадците на Египет

Играй онлайн Крадците на Египет (Thieves of Egypt) в 6igri.bg - сайт за игри онлайн. Крадците на Египет е онлайн игра с пасианс, карти, мобилни, от категория Логически.

Можеш да играеш Крадците на Египет на цял екран, като използваш бутона горе вдясно от прозореца на играта. Ако харесваш тази игра, можеш да я оцениш с оценка от едно до пет, използвайки звездите в описанието.

Регистрирай се безплатно или влез в профила си, за да можеш да добавиш играта Крадците на Египет (Thieves of Egypt) в Любими игри чрез бутон "Любима игра", за да я намериш по-бързо в личната си страница с Любими игри, ако искаш да я намериш по-лесно.

Играта има активна класация, спечели колкото може повече точки и запиши своя резултат. Всяко класиране ти дава точки за генералната класация в сайта.

Играта Крадците на Египет може да бъде играна на мобилно устройство или таблет. Сканирай QR кода от описанието на играта и я играй на твоя смартфон или таблет.

Ако играта Крадците на Египет не работи, увери се, че използваш последна версия на някой от браузърите Firefox, Chrome, Opera или Edge. Презареди страницата и изчакай играта да зареди. Ако играта все още не работи, можеш да ни съобщиш от връзката докладвай неработеща игра, за да се опитаме да я поправим.

Играта Крадците на Египет е оценена с оценка 4.2 от 5 с 5 гласа и е играна 1K пъти.

Избрани игри

Последни събития

Sorgenlosesusi
Sorgenlosesusi добави играта в Любими игри
Харесва ми преди 1 месец
Без аватар
nounoucoco спечели 7310 точки (3 място)
Харесва миТочки преди 2 месеца
Без аватар
Hariana90 спечели 5164 точки (17 място)
Харесва миТочки преди 3 месеца
Покажи още

Коментари

Регистрирай се, за да може да пишеш коментари в сайта.
Игри онлайн - Всички права запазени © 2008 - 2022 6igri.bg
Chat