Морска кула Пасианс

регистрация
Игри онлайн Пасианс игри

Морска кула Пасианс

Морска кула Пасианс
Това е пасианс със свободни клетки, който ще те отведе до морската кула. В тази игра трябва да подредиш всички карти в основите от асо до поп. На игралното поле можеш да подреждаш картите по низходящ ред и по цвят.

Използвай мишката за игра. Видео упътване

Направи любима
3
Гласувай: 
 2.8 5 (5 гласа)
Златен медал
Точки 8588
Сребърен медал
Точки 8581
Бронзов медал
Точки 8273
4
Точки 7676
5
Точки 7352
6
Точки 7202
Точки
Покажи още

Морска кула Пасианс

Играй онлайн Морска кула Пасианс (Sea Tower Solitaire) в 6igri.bg - сайт за игри онлайн. Морска кула Пасианс е онлайн игра с пасианс, карти, мобилни, от категория Логически.

Можеш да играеш Морска кула Пасианс на цял екран, като използваш бутона горе вдясно от прозореца на играта. Ако харесваш тази игра, можеш да я оцениш с оценка от едно до пет, използвайки звездите в описанието.

Регистрирай се безплатно или влез в профила си, за да можеш да добавиш играта Морска кула Пасианс (Sea Tower Solitaire) в Любими игри чрез бутон "Любима игра", за да я намериш по-бързо в личната си страница с Любими игри, ако искаш да я намериш по-лесно.

Играта има активна класация, спечели колкото може повече точки и запиши своя резултат. Всяко класиране ти дава точки за генералната класация в сайта.

Играта Морска кула Пасианс може да бъде играна на мобилно устройство или таблет. Сканирай QR кода от описанието на играта и я играй на твоя смартфон или таблет.

Ако играта Морска кула Пасианс не работи, увери се, че използваш последна версия на някой от браузърите Firefox, Chrome, Opera или Edge. Презареди страницата и изчакай играта да зареди. Ако играта все още не работи, можеш да ни съобщиш от връзката докладвай неработеща игра, за да се опитаме да я поправим.

Играта Морска кула Пасианс е оценена с оценка 2.8 от 5 с 5 гласа и е играна 4K пъти.

Избрани игри

Последни събития

Без аватар
mariavr спечели 4008 точки (14 място)
Харесва миТочки преди 1 месец
Без аватар
mila74 спечели 2602 точки (16 място)
Харесва миТочки преди 3 месеца
Без аватар
mila74 спечели 2983 точки (15 място)
Харесва миТочки преди 3 месеца
Покажи още

Коментари

Регистрирай се, за да може да пишеш коментари в сайта.
Игри онлайн - Всички права запазени © 2008 - 2022 6igri.bg
Chat