Спаси момичето

регистрация
Направи любима
Гласувай: 
 4 5 (17 гласа)

Спаси момичето

Спаси момичето Спаси момичето в тази забавна онлайн игра. Момичето ще срещне различни трудности и ти трябва да й помогнеш да намери решението и да я спасиш. Избери правилния предмет на всяка стъпка, за да може момичето да продължи в играта и да избяга.

Използвай мишката за игра. Видео упътване

Спаси момичето

qrcode Играй онлайн Спаси момичето (Save the Girl) в 6igri.bg - сайт за игри онлайн. Спаси момичето е онлайн игра с посочване и щракване, мобилни, от категория Забавни.

Можеш да играеш Спаси момичето на цял екран, като използваш бутона горе вдясно от прозореца на играта. Ако харесваш тази игра, можеш да я оцениш с оценка от едно до пет, използвайки звездите в описанието.

Регистрирай се безплатно или влез в профила си, за да можеш да добавиш играта Спаси момичето (Save the Girl) в Любими игри чрез бутон "Любима игра", за да я намериш по-бързо в личната си страница с Любими игри, ако искаш да я намериш по-лесно.

Играта Спаси момичето може да бъде играна на мобилен телефон или таблет. Сканирай кода в описанието, за да отвориш играта на мобилно устройство.

Ако играта Спаси момичето не работи, увери се, че използваш последна версия на някой от браузърите Firefox, Chrome, Opera или Edge. Презареди страницата и изчакай играта да зареди. Ако играта все още не работи, можеш да ни съобщиш от връзката докладвай неработеща игра, за да се опитаме да я поправим.

Играта Спаси момичето е оценена с оценка 4 от 5 с 17 гласа и е играна 2K пъти.

Последни събития

nat
nat гласува за играта с 1 точки
Харесва миГласуване преди 1 година
benito
benito гласува за играта с 5 точки
Харесва миГласуване преди 2 години
blade
blade гласува за играта с 5 точки
Харесва миГласуване преди 2 години

Коментари

Регистрирай се, за да може да пишеш коментари в сайта.

Избрани игри

Игри онлайн - Всички права запазени © 2008 - 2023 6igri.bg