Спаси момичето 2

регистрация
Направи любима
Гласувай: 
 3.9 5 (15 гласа)

Спаси момичето 2

Спаси момичето 2 Спаси момичето във втората част на тази забавна онлайн игра. Момичето ще срещне различни трудности и ти трябва да й помогнеш да намери решението и да я спасиш. Избери правилния предмет на всяка стъпка, за да може момичето да продължи в играта и да избяга.

Използвай мишката за игра. Видео упътване

Спаси момичето 2

qrcode Играй онлайн Спаси момичето 2 (Save the Girl 2) в 6igri.bg - сайт за игри онлайн. Спаси момичето 2 е онлайн игра с посочване и щракване, мобилни, от категория Забавни.

Можеш да играеш Спаси момичето 2 на цял екран, като използваш бутона горе вдясно от прозореца на играта. Ако харесваш тази игра, можеш да я оцениш с оценка от едно до пет, използвайки звездите в описанието.

Регистрирай се безплатно или влез в профила си, за да можеш да добавиш играта Спаси момичето 2 (Save the Girl 2) в Любими игри чрез бутон "Любима игра", за да я намериш по-бързо в личната си страница с Любими игри, ако искаш да я намериш по-лесно.

Играта Спаси момичето 2 може да бъде играна на мобилен телефон или таблет. Сканирай кода в описанието, за да отвориш играта на мобилно устройство.

Ако играта Спаси момичето 2 не работи, увери се, че използваш последна версия на някой от браузърите Firefox, Chrome, Opera или Edge. Презареди страницата и изчакай играта да зареди. Ако играта все още не работи, можеш да ни съобщиш от връзката докладвай неработеща игра, за да се опитаме да я поправим.

Играта Спаси момичето 2 е оценена с оценка 3.9 от 5 с 15 гласа и е играна 2K пъти.

Последни събития

PearlPrincess
PearlPrincess гласува за играта с 5 точки
Харесва миГласуване преди 2 години
DIHANIE
DIHANIE гласува за играта с 5 точки
Харесва миГласуване преди 2 години
julian
julian гласува за играта с 5 точки
Харесва миГласуване преди 2 години

Коментари

Регистрирай се, за да може да пишеш коментари в сайта.

Избрани игри

Игри онлайн - Всички права запазени © 2008 - 2023 6igri.bg