Измъкни го

регистрация
Направи любима
Гласувай: 
 5 5 (3 гласа)

Измъкни го

Измъкни го Ловът на съкровища започва в тази онлайн логическа игра. Ловецът на съкровища е в капан и се нуждае от твоята помощ. Твоята задача е да премахнеш пръчките в правилната последователност, така че ловецът да може да вземе съкровището и да се измъкне невредим.

- играе се с мишката
Видео упътване

Измъкни го

qrcode Играй онлайн Измъкни го (Pull Him Out) в 6igri.bg - сайт за игри онлайн. Измъкни го е онлайн игра с посочване и щракване, мобилни, от категория Забавни.

Можеш да играеш Измъкни го на цял екран, като използваш бутона горе вдясно от прозореца на играта. Ако харесваш тази игра, можеш да я оцениш с оценка от едно до пет, използвайки звездите в описанието.

Регистрирай се безплатно или влез в профила си, за да можеш да добавиш играта Измъкни го (Pull Him Out) в Любими игри чрез бутон "Любима игра", за да я намериш по-бързо в личната си страница с Любими игри, ако искаш да я намериш по-лесно.

Играта Измъкни го може да бъде играна на мобилен телефон или таблет. Сканирай кода в описанието, за да отвориш играта на мобилно устройство.

Ако играта Измъкни го не работи, увери се, че използваш последна версия на някой от браузърите Firefox, Chrome, Opera или Edge. Презареди страницата и изчакай играта да зареди. Ако играта все още не работи, можеш да ни съобщиш от връзката докладвай неработеща игра, за да се опитаме да я поправим.

Играта Измъкни го е оценена с оценка 5 от 5 с 3 гласа и е играна 1K пъти.

Последни събития

blade
blade гласува за играта с 5 точки
Харесва миХаресва миГласуване преди 3 години

Коментари

Регистрирай се, за да може да пишеш коментари в сайта.

Избрани игри

Игри онлайн - Всички права запазени © 2008 - 2024 6igri.bg