Сблъсък на пеперуди

регистрация
Игри онлайн Верижна реакция игри

Сблъсък на пеперуди

Сблъсък на пеперуди
Превърни пълзящите гъсеници в красиви пепруди в тази онлайн логическа игра. Имаш на разположение ограничен брой магически цветя, които ще превърнат гъсениците в пеперуди. Използвай цветята внимателно и ги поставяй в правилния момент, за да може да се получат повече пеперуди. Всяка гъсеница, която се докосне до пеперуда, също ще се преобрази.

Използвай мишката за игра. Видео упътване

Направи любима
3
Гласувай: 
 4.2 5 (4 гласа)
Златен медал
Точки 19050
Сребърен медал
Точки 16030
Бронзов медал
Точки 12180
4
Точки 11030
5
Точки 10250
6
Точки 9490
Точки
Покажи още

Сблъсък на пеперуди

Играй онлайн Сблъсък на пеперуди (Butterfly Bash) в 6igri.bg - сайт за игри онлайн. Сблъсък на пеперуди е онлайн игра с верижна реакция, пеперуди, мобилни, от категория Логически.

Можеш да играеш Сблъсък на пеперуди на цял екран, като използваш бутона горе вдясно от прозореца на играта. Ако харесваш тази игра, можеш да я оцениш с оценка от едно до пет, използвайки звездите в описанието.

Регистрирай се безплатно или влез в профила си, за да можеш да добавиш играта Сблъсък на пеперуди (Butterfly Bash) в Любими игри чрез бутон "Любима игра", за да я намериш по-бързо в личната си страница с Любими игри, ако искаш да я намериш по-лесно.

Играта има активна класация, спечели колкото може повече точки и запиши своя резултат. Всяко класиране ти дава точки за генералната класация в сайта.

Играта Сблъсък на пеперуди може да бъде играна на мобилно устройство или таблет. Сканирай QR кода от описанието на играта и я играй на твоя смартфон или таблет.

Ако играта Сблъсък на пеперуди не работи, увери се, че използваш последна версия на някой от браузърите Firefox, Chrome, Opera или Edge. Презареди страницата и изчакай играта да зареди. Ако играта все още не работи, можеш да ни съобщиш от връзката докладвай неработеща игра, за да се опитаме да я поправим.

Играта Сблъсък на пеперуди е оценена с оценка 4.2 от 5 с 4 гласа. Играта е добавена от zemena и е играна 585 пъти.

Избрани игри

Последни събития

Без аватар
johnbas66 спечели 3410 точки (11 място)
Харесва миТочки преди 5 дни
Без аватар
DeHuTy спечели 16030 точки (2 място)
Харесва миТочки преди 1 седмица
Katq
Katq спечели 7950 точки (7 място)
Харесва миТочки преди 4 месеца
Покажи още

Коментари

Регистрирай се, за да може да пишеш коментари в сайта.
Игри онлайн - Всички права запазени © 2008 - 2021 6igri.bg
Chat