Елза Коледен празник

регистрация
Игри онлайн Елза игри

Елза Коледен празник

Направи любима
Гласувай: 
 3.6 5 (5 гласа)

Елза Коледен празник

Елза Коледен празник Коледния сезон е тук и принцесите Ана и Елза имат специални планове в тази оналйн игра. Принцесите искат да направят тази Коледа незабравима заедно с техните приятели Кристоф и Джак. Ана планира да направи снежен човек и да декорира коледното дърво с Елза. Те вече са подготвили колекция от коледни облекла за тях и техните приятели. Присъедини се към красивите принцеси, помогни им с декорацията и ги облечи за коледните празници.

- играе се с мишката
Видео упътване

Елза Коледен празник

qrcode Играй онлайн Елза Коледен празник (Frozen Princess Christmas Celebration) в 6igri.bg - сайт за игри онлайн. Елза Коледен празник е онлайн игра с елза, ана игри, замръзналото кралство, гримиране, обличане, мобилни, от категория Коледни.

Можеш да играеш Елза Коледен празник на цял екран, като използваш бутона горе вдясно от прозореца на играта. Ако харесваш тази игра, можеш да я оцениш с оценка от едно до пет, използвайки звездите в описанието.

Регистрирай се безплатно или влез в профила си, за да можеш да добавиш играта Елза Коледен празник (Frozen Princess Christmas Celebration) в Любими игри чрез бутон "Любима игра", за да я намериш по-бързо в личната си страница с Любими игри, ако искаш да я намериш по-лесно.

Играта Елза Коледен празник може да бъде играна на мобилен телефон или таблет. Сканирай кода в описанието, за да отвориш играта на мобилно устройство.

Ако играта Елза Коледен празник не работи, увери се, че използваш последна версия на някой от браузърите Firefox, Chrome, Opera или Edge. Презареди страницата и изчакай играта да зареди. Ако играта все още не работи, можеш да ни съобщиш от връзката докладвай неработеща игра, за да се опитаме да я поправим.

Играта Елза Коледен празник е оценена с оценка 3.6 от 5 с 5 гласа и е играна 1K пъти.

Последни събития

Sarah_la_Reine
Sarah_la_Reine гласува за играта с 5 точки
Харесва миХаресва миГласуване преди 1 година
marc06
marc06 гласува за играта с 3 точки
Харесва миХаресва миГласуване преди 2 години
blade
blade гласува за играта с 5 точки
Харесва миХаресва миГласуване преди 3 години

Коментари

Регистрирай се, за да може да пишеш коментари в сайта.

Избрани игри

Игри онлайн - Всички права запазени © 2008 - 2024 6igri.bg