Манго мания

регистрация
Направи любима
3
Гласувай: 
 5 5 (4 гласа)

Манго мания

Манго мания
Манго мания Присъедини се към манго манията и събери всички сочни плодове в тази онлайн игра. Управлявай сладкото малко чудовище в играта и му помогни да събере всички манго плодове. Вземи диаманта, за да отключиш вратата, и стигни до изхода.

- играе се с мишката
Видео упътване

Златен медал
Точки 90000
Златен медал
Точки 90000
Златен медал
Точки 90000
Златен медал
Точки 90000
Златен медал
Точки 90000
Златен медал
Точки 90000
Златен медал
Точки 90000
Златен медал
Точки 90000
Сребърен медал
Точки 78000
Бронзов медал
Точки 74000
Точки
Покажи още

Манго мания

qrcode Играй онлайн Манго мания (Mango Mania) в 6igri.bg - сайт за игри онлайн. Манго мания е онлайн игра с платформи, събиране, мобилни, от категория Аркадни.

Можеш да играеш Манго мания на цял екран, като използваш бутона горе вдясно от прозореца на играта. Ако харесваш тази игра, можеш да я оцениш с оценка от едно до пет, използвайки звездите в описанието.

Регистрирай се безплатно или влез в профила си, за да можеш да добавиш играта Манго мания (Mango Mania) в Любими игри чрез бутон "Любима игра", за да я намериш по-бързо в личната си страница с Любими игри, ако искаш да я намериш по-лесно.

Играта има активна класация, спечели колкото може повече точки и запиши своя резултат. Всяко класиране ти дава точки за генералната класация в сайта.

Играта Манго мания може да бъде играна на мобилен телефон или таблет. Сканирай кода в описанието, за да отвориш играта на мобилно устройство.

Ако играта Манго мания не работи, увери се, че използваш последна версия на някой от браузърите Firefox, Chrome, Opera или Edge. Презареди страницата и изчакай играта да зареди. Ако играта все още не работи, можеш да ни съобщиш от връзката докладвай неработеща игра, за да се опитаме да я поправим.

Играта Манго мания е оценена с оценка 5 от 5 с 4 гласа и е играна 2K пъти.

Последни събития

Без аватар
taca68 спечели 37000 точки (5 място)
Харесва миХаресва миТочки преди 6 месеца
veni164
veni164 добави играта в Любими игри
Харесва миХаресва ми преди 1 година
Без аватар
johnbas66 спечели 90000 точки (1 място)
Харесва миХаресва миТочки преди 1 година
Покажи още

Коментари

Регистрирай се, за да може да пишеш коментари в сайта.

Избрани игри

Игри онлайн - Всички права запазени © 2008 - 2024 6igri.bg