Научи оригами

регистрация
Игри онлайн Оригами игри

Научи оригами

Направи любима
1
Гласувай: 
 4.1 5 (12 гласа)

Научи оригами

Научи оригами Играй с героите от Никелодеон и се научи да правиш оригами в тази забавна онлайн игра. Избери си герой измежду СпонджБоб, Опасният Хенри, Линкълн и костенурките нинджа и следвай техните инструкции в играта. Всеки един от героите ще те научи нещо различно.

- играе се с мишката
Видео упътване

Научи оригами

qrcode Играй онлайн Научи оригами (Learn Origami) в 6igri.bg - сайт за игри онлайн. Научи оригами е онлайн игра с оригами, спонджбоб, никелодеон, мобилни, от категория Забавни.

Можеш да играеш Научи оригами на цял екран, като използваш бутона горе вдясно от прозореца на играта. Ако харесваш тази игра, можеш да я оцениш с оценка от едно до пет, използвайки звездите в описанието.

Регистрирай се безплатно или влез в профила си, за да можеш да добавиш играта Научи оригами (Learn Origami) в Любими игри чрез бутон "Любима игра", за да я намериш по-бързо в личната си страница с Любими игри, ако искаш да я намериш по-лесно.

Играта Научи оригами може да бъде играна на мобилен телефон или таблет. Сканирай кода в описанието, за да отвориш играта на мобилно устройство.

Ако играта Научи оригами не работи, увери се, че използваш последна версия на някой от браузърите Firefox, Chrome, Opera или Edge. Презареди страницата и изчакай играта да зареди. Ако играта все още не работи, можеш да ни съобщиш от връзката докладвай неработеща игра, за да се опитаме да я поправим.

Играта Научи оригами е оценена с оценка 4.1 от 5 с 12 гласа и е играна 5K пъти.

Последни събития

melinda
melinda добави играта в Любими игри
Харесва миХаресва ми преди 3 години
blade
blade гласува за играта с 5 точки
Харесва миХаресва миГласуване преди 3 години

Коментари

Регистрирай се, за да може да пишеш коментари в сайта.

Избрани игри

Игри онлайн - Всички права запазени © 2008 - 2024 6igri.bg