Метални живонтни

регистрация
Игри онлайн Игри с животни

Метални живонтни

Направи любима
Гласувай: 
 5 5 (2 гласа)

Метални живонтни

Метални живонтни
Това е онлайн екшън игра със сладки животни войници. Това е класическа игра със защита, където твоята задача е да защитиш твоя танк. Оцелей колкото се може по-дълги против вълните от противници. Избери твоите войници животни и ги постави на танка. Можеш да използваш оръдието на танка, за да отправиш мощна атака против враговете. Събирай монети и купувай подобрения в играта. Тази игра записва резултата във фонов режим и трябва да влезеш в профила си преди да започнеш да играеш.

Използвай мишката за игра. Видео упътване

Метални живонтни

Играй онлайн Метални живонтни (Metal Animals) в 6igri.bg - сайт за игри онлайн. Метални живонтни е онлайн игра с животни, подобрения, мобилни, от категория Аркадни.

Можеш да играеш Метални живонтни на цял екран, като използваш бутона горе вдясно от прозореца на играта. Ако харесваш тази игра, можеш да я оцениш с оценка от едно до пет, използвайки звездите в описанието.

Регистрирай се безплатно или влез в профила си, за да можеш да добавиш играта Метални живонтни (Metal Animals) в Любими игри чрез бутон "Любима игра", за да я намериш по-бързо в личната си страница с Любими игри, ако искаш да я намериш по-лесно.

Играта има активна класация, спечели колкото може повече точки и запиши своя резултат. Всяко класиране ти дава точки за генералната класация в сайта.

Играта Метални живонтни може да бъде играна на мобилно устройство или таблет.

Ако играта Метални живонтни не работи, увери се, че използваш последна версия на някой от браузърите Firefox, Chrome, Opera или Edge. Презареди страницата и изчакай играта да зареди. Ако играта все още не работи, можеш да ни съобщиш от връзката докладвай неработеща игра, за да се опитаме да я поправим.

Играта Метални живонтни е оценена с оценка 5 от 5 с 2 гласа и е играна 225 пъти.

Последни събития

elizabethd
elizabethd спечели 274 точки (4 място)
Харесва миТочки преди 1 месец
veni164
veni164 спечели 100 точки (14 място)
Харесва миТочки преди 1 месец
Без аватар
anni спечели 121 точки (12 място)
Харесва миТочки преди 1 месец
Покажи още

Коментари

Регистрирай се, за да може да пишеш коментари в сайта.

Избрани игри

Игри онлайн - Всички права запазени © 2008 - 2022 6igri.bg