Готвачи на мечтите

регистрация
Игри онлайн Игри с готвене

Готвачи на мечтите

Направи любима
3
Гласувай: 
 4.5 5 (27 гласа)

Готвачи на мечтите

Готвачи на мечтите Това е забавна игра с готвене, която ще ти помогне да сбъднеш своята мечта, ако искаш да станеш готвач. Изживей треската от готвене в кухнята без да се напрягаш. В тази игра трбява да изпълняваш поръчките на клиентите и да приготвяш различни вкусни ястия в ресторанта.

- играе се с мишката
Видео упътване

Готвачи на мечтите

qrcode Играй онлайн Готвачи на мечтите (Dream Chefs) в 6igri.bg - сайт за игри онлайн. Готвачи на мечтите е онлайн игра с готвене, ресторант, симулация на работа, мобилни, от категория Приключенски.

Можеш да играеш Готвачи на мечтите на цял екран, като използваш бутона горе вдясно от прозореца на играта. Ако харесваш тази игра, можеш да я оцениш с оценка от едно до пет, използвайки звездите в описанието.

Регистрирай се безплатно или влез в профила си, за да можеш да добавиш играта Готвачи на мечтите (Dream Chefs) в Любими игри чрез бутон "Любима игра", за да я намериш по-бързо в личната си страница с Любими игри, ако искаш да я намериш по-лесно.

Играта Готвачи на мечтите може да бъде играна на мобилен телефон или таблет. Сканирай кода в описанието, за да отвориш играта на мобилно устройство.

Ако играта Готвачи на мечтите не работи, увери се, че използваш последна версия на някой от браузърите Firefox, Chrome, Opera или Edge. Презареди страницата и изчакай играта да зареди. Ако играта все още не работи, можеш да ни съобщиш от връзката докладвай неработеща игра, за да се опитаме да я поправим.

Играта Готвачи на мечтите е оценена с оценка 4.5 от 5 с 27 гласа и е играна 6K пъти.

Последни събития

Без аватар
UTe добави играта в Любими игри
Харесва миХаресва ми преди 11 месеца
Без аватар
yesica добави играта в Любими игри
Харесва миХаресва ми преди 2 години
bibizinha
bibizinha гласува за играта с 4 точки
Харесва миХаресва миГласуване преди 3 години
Покажи още

Коментари

Регистрирай се, за да може да пишеш коментари в сайта.

Избрани игри

Игри онлайн - Всички права запазени © 2008 - 2024 6igri.bg