Ев.IO

регистрация
Направи любима
1
Гласувай: 
 4.9 5 (65 гласа)

Ев.IO

Ев.IO Това е футуристична екшън браузър игра със стрелба от първо лице. Играй в частни игри с твоите приятели или играй в игри с играчи от цял свят. Печели точки в играта, базирани на твоето представяне, с които можеш да купуваш нови декоративни елементи.

Използвай W, A, S, D за движение, space за скок, G за граната, мишката за стрелба и оптика. Видео упътване

Ев.IO

Играй онлайн Ев.IO (Ev.IO) в 6igri.bg - сайт за игри онлайн. Ев.IO е онлайн игра с стрелба, първо лице, io игри, от категория Екшън.

Можеш да играеш Ев.IO на цял екран, като използваш бутона горе вдясно от прозореца на играта. Ако харесваш тази игра, можеш да я оцениш с оценка от едно до пет, използвайки звездите в описанието.

Регистрирай се безплатно или влез в профила си, за да можеш да добавиш играта Ев.IO (Ev.IO) в Любими игри чрез бутон "Любима игра", за да я намериш по-бързо в личната си страница с Любими игри, ако искаш да я намериш по-лесно.

Ако играта Ев.IO не работи, увери се, че използваш последна версия на някой от браузърите Firefox, Chrome, Opera или Edge. Презареди страницата и изчакай играта да зареди. Ако играта все още не работи, можеш да ни съобщиш от връзката докладвай неработеща игра, за да се опитаме да я поправим.

Играта Ев.IO е оценена с оценка 4.9 от 5 с 65 гласа и е играна 2K пъти.

Последни събития

blade
blade гласува за играта с 5 точки
Харесва миГласуване преди 2 години
Без аватар
2007jaime добави играта в Любими игри
Харесва ми преди 2 години
blade
blade гласува за играта с 4 точки
Харесва миГласуване преди 2 години

Коментари

Регистрирай се, за да може да пишеш коментари в сайта.

Избрани игри

Игри онлайн - Всички права запазени © 2008 - 2023 6igri.bg