Пилета беглец

регистрация
Игри онлайн Игри с пилета

Пилета беглец

Пилета беглец
Пилетата в тази логическа игра искат да избягат и имат нужда от твоята помощ. Размести пилетата и ги постави в гнездо, което подхожда на техния цвят.

Използвай мишката за игра. Видео упътване

Направи любима
1
Гласувай: 
 3 5 (1 глас)
Златен медал
Точки 3037
Сребърен медал
Точки 3037
Бронзов медал
Точки 3037
4
Точки 3037
5
Точки 3001
6
Точки 2761
Точки
Покажи още

Пилета беглец

Играй онлайн Пилета беглец (Chicks on the Run) във 6igri.bg - сайт за игри онлайн. Пилета беглец е онлайн игра с пилета, мобилни, от категория Логически.

Можеш да играеш Пилета беглец на цял екран, като използваш бутона горе вдясно от прозореца на играта. Ако харесваш тази игра, можеш да я оцениш с оценка от едно до пет, използвайки звездите в описанието.

Регистрирай се безплатно или влез в профила си, за да можеш да добавиш играта Пилета беглец (Chicks on the Run) в Любими игри чрез бутон "Любима игра", за да я намериш по-бързо в личната си страница с Любими игри, ако искаш да я играеш отново.

Играта има активна класация, спечели колкото може повече точки и запиши своя резултат. Всяко класиране ти дава точки за генералната класация в сайта.

Играта Пилета беглец може да бъде играна на мобилно устройство или таблет. Сканирай QR кода от описанието на играта и я играй на твоя смартфон или таблет.

Ако играта Пилета беглец не работи, увери се, че използваш последна версия на някой от браузърите Firefox, Chrome, Opera или Edge. Презареди страницата и изчакай играта да зареди. Ако играта все още не работи, можеш да ни съобщиш от връзката докладвай неработеща игра, за да се опитаме да я поправим.

Играта Пилета беглец е оценена с оценка 3 от 5 с 1 гласа. Играта е добавена от leon и е играна 345 пъти.

Избрани игри

Последни събития

marc06
marc06 спечели 0 точки (13 място)
Харесва миТочки преди 6 дни
blade
blade спечели 421 точки (9 място)
Харесва миТочки преди 3 седмици
Без аватар
johnbas66 спечели 0 точки (13 място)
Харесва миТочки преди 3 седмици
Покажи още

Коментари

Регистрирай се, за да може да пишеш коментари в сайта.
Игри онлайн - Всички права запазени © 2008 - 2021 6igri.bg
Chat