Живот на свещ

регистрация
Игри онлайн Игри с платформи

Живот на свещ

Живот на свещ
Живот на свещ В тази логическа игра ти ще влизеш в ролята на свещ. Трябва да бъдеш бърз и да решиш твооята задача, защото продължителността на свещта не е много дълга. Намери своя път и запали целта в играта. Използвай вода, за да изгасиш свеща и огън, за да я запалиш отново.

Използвай стрелките за игра. Видео упътване

Направи любима
2
Гласувай: 
 5 5 (2 гласа)

Живот на свещ

Играй онлайн Живот на свещ (Lifespan Candle) в 6igri.bg - сайт за игри онлайн. Живот на свещ е онлайн игра с платформи, от категория Аркадни.

Можеш да играеш Живот на свещ на цял екран, като използваш бутона горе вдясно от прозореца на играта. Ако харесваш тази игра, можеш да я оцениш с оценка от едно до пет, използвайки звездите в описанието.

Регистрирай се безплатно или влез в профила си, за да можеш да добавиш играта Живот на свещ (Lifespan Candle) в Любими игри чрез бутон "Любима игра", за да я намериш по-бързо в личната си страница с Любими игри, ако искаш да я намериш по-лесно.

Ако играта Живот на свещ не работи, увери се, че използваш последна версия на някой от браузърите Firefox, Chrome, Opera или Edge. Презареди страницата и изчакай играта да зареди. Ако играта все още не работи, можеш да ни съобщиш от връзката докладвай неработеща игра, за да се опитаме да я поправим.

Играта Живот на свещ е оценена с оценка 5 от 5 с 2 гласа. Играта е добавена от preslava и е играна 551 пъти.

Избрани игри

Последни събития

blade
blade гласува за играта с 5 точки
Харесва миГласуване преди 2 седмици
melinda
melinda добави играта в Любими игри
Харесва ми преди 6 месеца
blade
blade добави играта в Любими игри
Харесва ми преди 6 месеца
Покажи още

Коментари

Регистрирай се, за да може да пишеш коментари в сайта.
Игри онлайн - Всички права запазени © 2008 - 2021 6igri.bg
Chat