Разбивач на лица

регистрация
Игри онлайн Арканоид игри

Разбивач на лица

Разбивач на лица Това е увлекателна логическа игра, където управляваш платформа и трябва да разбиеш всички блокчета. Мести своята щастлива платформа и удряй блокчетата лица в играта. Унищожи всички блокчета колкото може по-бързо. След като топката отскочи, тя набира скорост и става все по-трудна за улавяне. Ако изпуснеш топката и тя стигне до дъното, губиш играта. Опитай се да преминеш през всички 45 нива на играта.

Използвай мишката за игра. Видео упътване

Направи любима
Гласувай: 
 5 5 (1 глас)

Разбивач на лица

Играй онлайн Разбивач на лица (Face Breaker) във 6igri.bg - сайт за игри онлайн. Разбивач на лица е онлайн игра с арканоид, мобилни, от категория Аркадни.

Можеш да играеш Разбивач на лица на цял екран, като използваш бутона горе вдясно от прозореца на играта. Ако харесваш тази игра, можеш да я оцениш с оценка от едно до пет, използвайки звездите в описанието.

Регистрирай се безплатно или влез в профила си, за да можеш да добавиш играта Разбивач на лица (Face Breaker) в Любими игри чрез бутон "Любима игра", за да я намериш по-бързо в личната си страница с Любими игри, ако искаш да я играеш отново.

Играта Разбивач на лица може да бъде играна на мобилно устройство или таблет. Сканирай QR кода от описанието на играта и я играй на твоя смартфон или таблет.

Ако играта Разбивач на лица не работи, увери се, че използваш последна версия на някой от браузърите Firefox, Chrome, Opera или Edge. Презареди страницата и изчакай играта да зареди. Ако играта все още не работи, можеш да ни съобщиш от връзката докладвай неработеща игра, за да се опитаме да я поправим.

Играта Разбивач на лица е оценена с оценка 5 от 5 с 1 гласа. Играта е добавена от miley и е играна 229 пъти.

Избрани игри

Последни събития

blade
blade гласува за играта с 5 точки
Харесва миГласуване преди 1 месец

Коментари

Регистрирай се, за да може да пишеш коментари в сайта.
Игри онлайн - Всички права запазени © 2008 - 2021 6igri.bg
Chat