Стикмен въоръжен убиец Студен космос

регистрация
Игри онлайн Стикмен игри

Стикмен въоръжен убиец Студен космос

Направи любима
1
Гласувай: 
 3 5 (6 гласа)

Стикмен въоръжен убиец Студен космос

Стикмен въоръжен убиец Студен космос Това е екшън игра на космическа станция, където елитен агент влиза в космическата база. Тук ще играеш на една различна планета и ще срещнеш много противници, въоръжени с различни предмети и силни оръжия. Победи противниците в играта и изпълни всички мисии.

Използвай W, A, S, D за движение, мишката за стрелба, shift за бягане. Видео упътване

Стикмен въоръжен убиец Студен космос

Играй онлайн Стикмен въоръжен убиец Студен космос (Stickman Armed Assassin Cold Space) в 6igri.bg - сайт за игри онлайн. Стикмен въоръжен убиец Студен космос е онлайн игра с стикмен, стрелба, първо лице, от категория Екшън.

Можеш да играеш Стикмен въоръжен убиец Студен космос на цял екран, като използваш бутона горе вдясно от прозореца на играта. Ако харесваш тази игра, можеш да я оцениш с оценка от едно до пет, използвайки звездите в описанието.

Регистрирай се безплатно или влез в профила си, за да можеш да добавиш играта Стикмен въоръжен убиец Студен космос (Stickman Armed Assassin Cold Space) в Любими игри чрез бутон "Любима игра", за да я намериш по-бързо в личната си страница с Любими игри, ако искаш да я намериш по-лесно.

Ако играта Стикмен въоръжен убиец Студен космос не работи, увери се, че използваш последна версия на някой от браузърите Firefox, Chrome, Opera или Edge. Презареди страницата и изчакай играта да зареди. Ако играта все още не работи, можеш да ни съобщиш от връзката докладвай неработеща игра, за да се опитаме да я поправим.

Играта Стикмен въоръжен убиец Студен космос е оценена с оценка 3 от 5 с 6 гласа и е играна 1K пъти.

Последни събития

miles
miles добави играта в Любими игри
Харесва миХаресва ми преди 2 години
blade
blade гласува за играта с 5 точки
Харесва миХаресва миГласуване преди 3 години

Коментари

Регистрирай се, за да може да пишеш коментари в сайта.

Избрани игри

Игри онлайн - Всички права запазени © 2008 - 2024 6igri.bg