Замръзнал

регистрация
Замръзнал
Цялата земя е замръзнала и покрита с лед в тази онлайн логическа игра. Твоята задача е да разрушиш леда и да спасиш земята от глад. Завърти замръзналите блокчета и съедини еднаквите цепнатини в леда, за да ги разрушиш.

Използвай мишката за игра. Видео упътване

Направи любима
3
Гласувай: 
 4.2 5 (4 гласа)
Златен медал
Точки 18805
Сребърен медал
Точки 15475
Бронзов медал
Точки 14935
4
Точки 14275
5
Точки 14015
6
Точки 13970
Точки
Покажи още

Замръзнал

Играй онлайн Замръзнал (Frozen) в 6igri.bg - сайт за игри онлайн. Замръзнал е онлайн игра с комбиниране, мобилни, от категория Логически.

Можеш да играеш Замръзнал на цял екран, като използваш бутона горе вдясно от прозореца на играта. Ако харесваш тази игра, можеш да я оцениш с оценка от едно до пет, използвайки звездите в описанието.

Регистрирай се безплатно или влез в профила си, за да можеш да добавиш играта Замръзнал (Frozen) в Любими игри чрез бутон "Любима игра", за да я намериш по-бързо в личната си страница с Любими игри, ако искаш да я намериш по-лесно.

Играта има активна класация, спечели колкото може повече точки и запиши своя резултат. Всяко класиране ти дава точки за генералната класация в сайта.

Играта Замръзнал може да бъде играна на мобилно устройство или таблет. Сканирай QR кода от описанието на играта и я играй на твоя смартфон или таблет.

Ако играта Замръзнал не работи, увери се, че използваш последна версия на някой от браузърите Firefox, Chrome, Opera или Edge. Презареди страницата и изчакай играта да зареди. Ако играта все още не работи, можеш да ни съобщиш от връзката докладвай неработеща игра, за да се опитаме да я поправим.

Играта Замръзнал е оценена с оценка 4.2 от 5 с 4 гласа. Играта е добавена от bonibon и е играна 1K пъти.

Избрани игри

Последни събития

margoto_777
margoto_777 спечели 9240 точки (14 място)
Харесва миТочки преди 5 дни
rikondo
rikondo спечели 10475 точки (11 място)
Харесва миТочки преди 3 седмици
Без аватар
antog спечели 6130 точки (16 място)
Харесва миТочки преди 1 месец
Покажи още

Коментари

Регистрирай се, за да може да пишеш коментари в сайта.
Игри онлайн - Всички права запазени © 2008 - 2021 6igri.bg
Chat