Офроуд планинско колело

регистрация
Игри онлайн Игри с колело

Офроуд планинско колело

Офроуд планинско колело
Офроуд планинско колело Това е онлайн екстремна игра с планински колелета. Впусни се във вълнуващия свят на екстремните спускания с колелета надолу по хълма. Управлявай своето колело въпреки тежкия терен, високи рампи, скални зъбер и мъглата в играта. Опитай се да преминеш през всички междинни точки, за да завършиш нивото. Можеш да играеш играта и заедно с приятел в режим за двама играчи на един компютър.

Играч 1 използва стрелките за управление. Играч 2 използва W, A, S, D за управление. Видео упътване

Направи любима
2
Гласувай: 
 3.2 5 (16 гласа)

Офроуд планинско колело

Играй онлайн Офроуд планинско колело (MX Offroad Mountain Bike) в 6igri.bg - сайт за игри онлайн. Офроуд планинско колело е онлайн игра с колело, от категория Състезания.

Можеш да играеш Офроуд планинско колело на цял екран, като използваш бутона горе вдясно от прозореца на играта. Ако харесваш тази игра, можеш да я оцениш с оценка от едно до пет, използвайки звездите в описанието.

Регистрирай се безплатно или влез в профила си, за да можеш да добавиш играта Офроуд планинско колело (MX Offroad Mountain Bike) в Любими игри чрез бутон "Любима игра", за да я намериш по-бързо в личната си страница с Любими игри, ако искаш да я намериш по-лесно.

Ако играта Офроуд планинско колело не работи, увери се, че използваш последна версия на някой от браузърите Firefox, Chrome, Opera или Edge. Презареди страницата и изчакай играта да зареди. Ако играта все още не работи, можеш да ни съобщиш от връзката докладвай неработеща игра, за да се опитаме да я поправим.

Играта Офроуд планинско колело е оценена с оценка 3.2 от 5 с 16 гласа и е играна 3K пъти.

Избрани игри

Последни събития

Без аватар
MOISESX78 гласува за играта с 1 точки
Харесва миГласуване преди 10 месеца
julian
julian гласува за играта с 5 точки
Харесва миГласуване преди 12 месеца
julian
julian добави играта в Любими игри
Харесва ми преди 12 месеца
Покажи още

Коментари

Регистрирай се, за да може да пишеш коментари в сайта.
Игри онлайн - Всички права запазени © 2008 - 2022 6igri.bg
Chat