Разбивачи на врати

регистрация
Игри онлайн Време за приключения игри

Разбивачи на врати

Разбивачи на врати
Играй в света на анимационния сериал Време за приключения и не пускай вълците в замъка. Наблюдавай внимателно вълците в играта и затвори вратите, когато те наближат. Осигури достъп на доприте жители до замъка. Внимавай, защото вълците могат да се маскират. Тази игра записва резултата във фонов режим и трябва да влезеш в профила си преди да започнеш да играеш.

Използвай мишката за игра. Видео упътване

Направи любима
2
Гласувай: 
 5 5 (2 гласа)
Златен медал
Точки 3450
Бронзов медал
Точки 3350
4
Точки 3100
5
Точки 3050
6
Точки 3050
Точки
Покажи още

Разбивачи на врати

Играй онлайн Разбивачи на врати (Gate Crashers) в 6igri.bg - сайт за игри онлайн. Разбивачи на врати е онлайн игра с време за приключения, картун нетуърк, анимационни герои, мобилни, от категория Аркадни.

Можеш да играеш Разбивачи на врати на цял екран, като използваш бутона горе вдясно от прозореца на играта. Ако харесваш тази игра, можеш да я оцениш с оценка от едно до пет, използвайки звездите в описанието.

Регистрирай се безплатно или влез в профила си, за да можеш да добавиш играта Разбивачи на врати (Gate Crashers) в Любими игри чрез бутон "Любима игра", за да я намериш по-бързо в личната си страница с Любими игри, ако искаш да я намериш по-лесно.

Играта има активна класация, спечели колкото може повече точки и запиши своя резултат. Всяко класиране ти дава точки за генералната класация в сайта.

Играта Разбивачи на врати може да бъде играна на мобилно устройство или таблет. Сканирай QR кода от описанието на играта и я играй на твоя смартфон или таблет.

Ако играта Разбивачи на врати не работи, увери се, че използваш последна версия на някой от браузърите Firefox, Chrome, Opera или Edge. Презареди страницата и изчакай играта да зареди. Ако играта все още не работи, можеш да ни съобщиш от връзката докладвай неработеща игра, за да се опитаме да я поправим.

Играта Разбивачи на врати е оценена с оценка 5 от 5 с 2 гласа. Играта е добавена от candis и е играна 509 пъти.

Избрани игри

Последни събития

Без аватар
johnbas66 спечели 2350 точки (11 място)
Харесва миТочки преди 2 месеца
ariel61
ariel61 спечели 2200 точки (12 място)
Харесва миТочки преди 2 месеца
margoto_777
margoto_777 спечели 3200 точки (4 място)
Харесва миТочки преди 2 месеца
Покажи още

Коментари

Регистрирай се, за да може да пишеш коментари в сайта.
Игри онлайн - Всички права запазени © 2008 - 2021 6igri.bg
Chat