Лего Нинджаго Полета на нинджата

регистрация
Игри онлайн Лего нинджаго игри

Лего Нинджаго Полета на нинджата

Лего Нинджаго Полета на нинджата
Полети в небето с героя от Лего Нинджаго в тази онлайн игра. Използвай катапулта, за да изстреляш Лего героя в небето и стигни колкото се може по-надалеко. Събирай бонусите, докато летиш, и използвай допълнителна сила, за да останеш във въздуха. Тази игра записва резултата във фонов режим и трябва да влезеш в профила си преди да започнеш да играеш.

Използвай мишката за игра. Видео упътване

Направи любима
2
Гласувай: 
 4.2 5 (5 гласа)
Златен медал
Точки 29834
Сребърен медал
Точки 4052
4
Точки 1444
5
Точки 1346
6
Точки 1188
Точки
Покажи още

Лего Нинджаго Полета на нинджата

Играй онлайн Лего Нинджаго Полета на нинджата (Lego Ninjago Flight of the Ninja) във 6igri.bg - сайт за игри онлайн. Лего Нинджаго Полета на нинджата е онлайн игра с лего нинджаго, разстояние, лего, мобилни, от категория Аркадни.

Можеш да играеш Лего Нинджаго Полета на нинджата на цял екран, като използваш бутона горе вдясно от прозореца на играта. Ако харесваш тази игра, можеш да я оцениш с оценка от едно до пет, използвайки звездите в описанието.

Регистрирай се безплатно или влез в профила си, за да можеш да добавиш играта Лего Нинджаго Полета на нинджата (Lego Ninjago Flight of the Ninja) в Любими игри чрез бутон "Любима игра", за да я намериш по-бързо в личната си страница с Любими игри, ако искаш да я играеш отново.

Играта има активна класация, спечели колкото може повече точки и запиши своя резултат. Всяко класиране ти дава точки за генералната класация в сайта.

Играта Лего Нинджаго Полета на нинджата може да бъде играна на мобилно устройство или таблет. Сканирай QR кода от описанието на играта и я играй на твоя смартфон или таблет.

Ако играта Лего Нинджаго Полета на нинджата не работи, увери се, че използваш последна версия на някой от браузърите Firefox, Chrome, Opera или Edge. Презареди страницата и изчакай играта да зареди. Ако играта все още не работи, можеш да ни съобщиш от връзката докладвай неработеща игра, за да се опитаме да я поправим.

Играта Лего Нинджаго Полета на нинджата е оценена с оценка 4.2 от 5 с 5 гласа. Играта е добавена от ludmila и е играна 563 пъти.

Избрани игри

Последни събития

margoto_777
margoto_777 спечели 780 точки (11 място)
Харесва миТочки преди 19 часа
Без аватар
anni спечели 958 точки (9 място)
Харесва миТочки преди 1 ден
paralelen
paralelen спечели 3679 точки (3 място)
Харесва миТочки преди 1 ден
Покажи още

Коментари

Регистрирай се, за да може да пишеш коментари в сайта.
Игри онлайн - Всички права запазени © 2008 - 2021 6igri.bg
Chat