Лего Нинджаго Полета на нинджата

регистрация
Игри онлайн Лего нинджаго игри

Лего Нинджаго Полета на нинджата

Направи любима
2
Гласувай: 
 4.2 5 (8 гласа)

Лего Нинджаго Полета на нинджата

Лего Нинджаго Полета на нинджата
Полети в небето с героя от Лего Нинджаго в тази онлайн игра. Използвай катапулта, за да изстреляш Лего героя в небето и стигни колкото се може по-надалеко. Събирай бонусите, докато летиш, и използвай допълнителна сила, за да останеш във въздуха. Тази игра записва резултата във фонов режим и трябва да влезеш в профила си преди да започнеш да играеш.

- играе се с мишката
Видео упътване

Златен медал
Точки 29834
Сребърен медал
Точки 4052
4
Точки 1610
5
Точки 1444
6
Точки 1346
7
Точки 1249
8
Точки 1130
10
Точки 971
Точки
Покажи още

Лего Нинджаго Полета на нинджата

qrcode Играй онлайн Лего Нинджаго Полета на нинджата (Lego Ninjago Flight of the Ninja) в 6igri.bg - сайт за игри онлайн. Лего Нинджаго Полета на нинджата е онлайн игра с лего нинджаго, разстояние, лего, мобилни, от категория Аркадни.

Можеш да играеш Лего Нинджаго Полета на нинджата на цял екран, като използваш бутона горе вдясно от прозореца на играта. Ако харесваш тази игра, можеш да я оцениш с оценка от едно до пет, използвайки звездите в описанието.

Регистрирай се безплатно или влез в профила си, за да можеш да добавиш играта Лего Нинджаго Полета на нинджата (Lego Ninjago Flight of the Ninja) в Любими игри чрез бутон "Любима игра", за да я намериш по-бързо в личната си страница с Любими игри, ако искаш да я намериш по-лесно.

Играта има активна класация, спечели колкото може повече точки и запиши своя резултат. Всяко класиране ти дава точки за генералната класация в сайта.

Играта Лего Нинджаго Полета на нинджата може да бъде играна на мобилен телефон или таблет. Сканирай кода в описанието, за да отвориш играта на мобилно устройство.

Ако играта Лего Нинджаго Полета на нинджата не работи, увери се, че използваш последна версия на някой от браузърите Firefox, Chrome, Opera или Edge. Презареди страницата и изчакай играта да зареди. Ако играта все още не работи, можеш да ни съобщиш от връзката докладвай неработеща игра, за да се опитаме да я поправим.

Играта Лего Нинджаго Полета на нинджата е оценена с оценка 4.2 от 5 с 8 гласа и е играна 4K пъти.

Последни събития

Electhor_76
Electhor_76 спечели 361 точки (26 място)
Харесва миХаресва миТочки преди 5 дни
Без аватар
Presi2014 спечели 362 точки (25 място)
Харесва миХаресва миТочки преди 4 месеца
Без аватар
jenny7777 спечели 309 точки (29 място)
Харесва миХаресва миТочки преди 10 месеца
Покажи още

Коментари

Регистрирай се, за да може да пишеш коментари в сайта.

Избрани игри

Игри онлайн - Всички права запазени © 2008 - 2024 6igri.bg