Съедини плодовете

регистрация
Игри онлайн Игри с плодове

Съедини плодовете

Съедини плодовете Това е комбинация от класическите игри тетрис и 2048. Пускай плодовете от върха и съедини еднаквите плодове, за да получиш, нов по-голям плод. Избирай внимателно къде да пуснеш плодовете, за да могат да се обединят безпрепятствено.

Използвай мишката за игра. Видео упътване

Направи любима
2
Гласувай: 
 5 5 (2 гласа)

Съедини плодовете

Играй онлайн Съедини плодовете (Merge Fruit) във 6igri.bg - сайт за игри онлайн. Съедини плодовете е онлайн игра с плодове, мобилни, от категория Тетрис.

Можеш да играеш Съедини плодовете на цял екран, като използваш бутона горе вдясно от прозореца на играта. Ако харесваш тази игра, можеш да я оцениш с оценка от едно до пет, използвайки звездите в описанието.

Регистрирай се безплатно или влез в профила си, за да можеш да добавиш играта Съедини плодовете (Merge Fruit) в Любими игри чрез бутон "Любима игра", за да я намериш по-бързо в личната си страница с Любими игри, ако искаш да я играеш отново.

Играта Съедини плодовете може да бъде играна на мобилно устройство или таблет. Сканирай QR кода от описанието на играта и я играй на твоя смартфон или таблет.

Ако играта Съедини плодовете не работи, увери се, че използваш последна версия на някой от браузърите Firefox, Chrome, Opera или Edge. Презареди страницата и изчакай играта да зареди. Ако играта все още не работи, можеш да ни съобщиш от връзката докладвай неработеща игра, за да се опитаме да я поправим.

Играта Съедини плодовете е оценена с оценка 5 от 5 с 2 гласа. Играта е добавена от dan и е играна 181 пъти.

Избрани игри

Последни събития

Без аватар
antog добави играта в Любими игри
Харесва ми преди 19 часа
Sorgenlosesusi
Sorgenlosesusi гласува за играта с 5 точки
Харесва миГласуване преди 1 седмица
Sorgenlosesusi
Sorgenlosesusi добави играта в Любими игри
Харесва ми преди 1 седмица
Покажи още

Коментари

Регистрирай се, за да може да пишеш коментари в сайта.
Игри онлайн - Всички права запазени © 2008 - 2021 6igri.bg
Chat