Приключенията на топката герой

регистрация
Игри онлайн Игри с топка

Приключенията на топката герой

Приключенията на топката герой Играй с топката герой в тази забавна онлайн игра с платформи. Тичай и скачай, докато избягваш препятсвията в играта, и вземи ключ, за да спасиш твоите пленени приятели. Събирай звездите за максимален резултат.

Използвай стрелките за игра. Видео упътване

Направи любима
Гласувай: 
 5 5 (1 глас)

Приключенията на топката герой

Играй онлайн Приключенията на топката герой (Heroball Adventures) във 6igri.bg - сайт за игри онлайн. Приключенията на топката герой е онлайн игра с топка, платформи, от категория Аркадни.

Можеш да играеш Приключенията на топката герой на цял екран, като използваш бутона горе вдясно от прозореца на играта. Ако харесваш тази игра, можеш да я оцениш с оценка от едно до пет, използвайки звездите в описанието.

Регистрирай се безплатно или влез в профила си, за да можеш да добавиш играта Приключенията на топката герой (Heroball Adventures) в Любими игри чрез бутон "Любима игра", за да я намериш по-бързо в личната си страница с Любими игри, ако искаш да я играеш отново.

Ако играта Приключенията на топката герой не работи, увери се, че използваш последна версия на някой от браузърите Firefox, Chrome, Opera или Edge. Презареди страницата и изчакай играта да зареди. Ако играта все още не работи, можеш да ни съобщиш от връзката докладвай неработеща игра, за да се опитаме да я поправим.

Играта Приключенията на топката герой е оценена с оценка 5 от 5 с 1 гласа. Играта е добавена от legoland и е играна 203 пъти.

Избрани игри

Последни събития

blade
blade гласува за играта с 5 точки
Харесва миГласуване преди 1 седмица

Коментари

Регистрирай се, за да може да пишеш коментари в сайта.
Игри онлайн - Всички права запазени © 2008 - 2021 6igri.bg
Chat