Наруто свободен бой

регистрация
Игри онлайн Наруто игри

Наруто свободен бой

Наруто свободен бой Наруто свободен бой Наруто ще се бие против другите нинджи в свободен бой в тази онлайн екшън игра. Можеш да влезеш в ролята на Наруто, Какаши или Саске. Избери една от нинджите и победи всички врагове във всяко ниво от играта.

Използвай стрелките за движение, Z и Х за атака. Видео упътване

Направи любима
Гласувай: 
 5 5 (2 гласа)

Наруто свободен бой

Играй онлайн Наруто свободен бой (Naruto Free Fight) във 6igri.bg - сайт за игри онлайн. Наруто свободен бой е онлайн игра с наруто, меле, аниме, от категория Екшън.

Можеш да играеш Наруто свободен бой на цял екран, като използваш бутона горе вдясно от прозореца на играта. Ако харесваш тази игра, можеш да я оцениш с оценка от едно до пет, използвайки звездите в описанието.

Регистрирай се безплатно или влез в профила си, за да можеш да добавиш играта Наруто свободен бой (Naruto Free Fight) в Любими игри чрез бутон "Любима игра", за да я намериш по-бързо в личната си страница с Любими игри, ако искаш да я играеш отново.

Ако играта Наруто свободен бой не работи, увери се, че използваш последна версия на някой от браузърите Firefox, Chrome, Opera или Edge. Презареди страницата и изчакай играта да зареди. Ако играта все още не работи, можеш да ни съобщиш от връзката докладвай неработеща игра, за да се опитаме да я поправим.

Играта Наруто свободен бой е оценена с оценка 5 от 5 с 2 гласа. Играта е добавена от dan и е играна 405 пъти.

Избрани игри

Последни събития

blade
blade гласува за играта с 5 точки
Харесва миГласуване преди 1 седмица

Коментари

Регистрирай се, за да може да пишеш коментари в сайта.
Игри онлайн - Всички права запазени © 2008 - 2021 6igri.bg
Chat