Анимационен сблъсък

регистрация
Игри онлайн Каунтър страйк игри

Анимационен сблъсък

Направи любима
3
Гласувай: 
 4.1 5 (23 гласа)

Анимационен сблъсък

Анимационен сблъсък Това е онлайн екшън игра със стрелба на карти с анимацонен дизайн. Използвай различни оръжия в тази подобна на Каунтър Страйк игра и победи противниковите играчи. Опитай се да спечелиш най-висок резултат, за да спечелиш етапа.

Използвай W, A, S, D за движение, мишката за стрелба. Видео упътване

Анимационен сблъсък

Играй онлайн Анимационен сблъсък (Cartoon Clash) в 6igri.bg - сайт за игри онлайн. Анимационен сблъсък е онлайн игра с каунтър страйк, стрелба, първо лице, io игри, от категория Екшън.

Можеш да играеш Анимационен сблъсък на цял екран, като използваш бутона горе вдясно от прозореца на играта. Ако харесваш тази игра, можеш да я оцениш с оценка от едно до пет, използвайки звездите в описанието.

Регистрирай се безплатно или влез в профила си, за да можеш да добавиш играта Анимационен сблъсък (Cartoon Clash) в Любими игри чрез бутон "Любима игра", за да я намериш по-бързо в личната си страница с Любими игри, ако искаш да я намериш по-лесно.

Ако играта Анимационен сблъсък не работи, увери се, че използваш последна версия на някой от браузърите Firefox, Chrome, Opera или Edge. Презареди страницата и изчакай играта да зареди. Ако играта все още не работи, можеш да ни съобщиш от връзката докладвай неработеща игра, за да се опитаме да я поправим.

Играта Анимационен сблъсък е оценена с оценка 4.1 от 5 с 23 гласа и е играна 4K пъти.

Последни събития

Без аватар
ramonmijares75 добави играта в Любими игри
Харесва миХаресва ми преди 1 година
Без аватар
DARK_LIFE гласува за играта с 5 точки
Харесва миХаресва миГласуване преди 2 години
606954
606954 добави играта в Любими игри
Харесва миХаресва ми преди 2 години
Покажи още

Коментари

Регистрирай се, за да може да пишеш коментари в сайта.

Избрани игри

Игри онлайн - Всички права запазени © 2008 - 2024 6igri.bg