Дисни герои Боен режим

регистрация
Игри онлайн Приложения

Дисни герои Боен режим

Направи любима
Гласувай: 
 4.4 5 (5 гласа)

Дисни герои Боен режим

Дисни герои Боен режим Това е Дисни игра за мобилни устройства с множество анимационни герои. Събирай различни вид предмети и ги използвай за отключването и подобряването на своите герои. Тук можеш да играеш със всякакви герои на Дисни като принцесите Елза, Жасмин, Рапунцел, с анимационните герои от Патешки истории и много други. Видео упътване

PlayStore AppStore

Дисни герои Боен режим

qrcode Дисни герои Боен режим (Disney Heroes Battle Mode) в 6igri.bg - сайт за игри онлайн. Дисни герои Боен режим е игра приложение за мобилни устройства с дисни, анимационни герои, мобилни, от категория Приложения.

Ако харесваш тази игра, можеш да я оцениш с оценка от едно до пет, използвайки звездите в описанието.

Регистрирай се безплатно или влез в профила си, за да можеш да добавиш играта Дисни герои Боен режим (Disney Heroes Battle Mode) в Любими игри чрез бутон "Любима игра", за да я намериш по-бързо в личната си страница с Любими игри, ако искаш да я намериш по-лесно.

Играта Дисни герои Боен режим може да бъде играна на мобилен телефон или таблет. Използвай връзките в описанието на играта, за да инсталираш играта на устройство с Android или iOS.

Играта Дисни герои Боен режим е оценена с оценка 4.4 от 5 с 5 гласа и е играна 1K пъти.

Последни събития

blade
blade гласува за играта с 5 точки
Харесва миХаресва миГласуване преди 2 години

Коментари

Регистрирай се, за да може да пишеш коментари в сайта.

Избрани игри

Игри онлайн - Всички права запазени © 2008 - 2024 6igri.bg