Паник в страната на шоколада

регистрация
Игри онлайн Игри с платформи

Паник в страната на шоколада

Паник в страната на шоколада
Злодеи са завладели Страната на шоколада и Паник е тук, за да ги победи, в тази онлайн игра. Играй с героя и събери всички разпръснати бомби. На края стигни до изхода, когато се отвори.

Използвай стрелките за движение, space за скок и летене. Видео упътване

Направи любима
Гласувай: 
 4.5 5 (2 гласа)
Златен медал
Точки 167200
Сребърен медал
Точки 164400
Бронзов медал
Точки 109200
4
Точки 104000
5
Точки 97400
6
Точки 93900
Точки
Покажи още

Паник в страната на шоколада

Играй онлайн Паник в страната на шоколада (Panik in Chocoland) в 6igri.bg - сайт за игри онлайн. Паник в страната на шоколада е онлайн игра с платформи, събиране, от категория Аркадни.

Можеш да играеш Паник в страната на шоколада на цял екран, като използваш бутона горе вдясно от прозореца на играта. Ако харесваш тази игра, можеш да я оцениш с оценка от едно до пет, използвайки звездите в описанието.

Регистрирай се безплатно или влез в профила си, за да можеш да добавиш играта Паник в страната на шоколада (Panik in Chocoland) в Любими игри чрез бутон "Любима игра", за да я намериш по-бързо в личната си страница с Любими игри, ако искаш да я намериш по-лесно.

Играта има активна класация, спечели колкото може повече точки и запиши своя резултат. Всяко класиране ти дава точки за генералната класация в сайта.

Ако играта Паник в страната на шоколада не работи, увери се, че използваш последна версия на някой от браузърите Firefox, Chrome, Opera или Edge. Презареди страницата и изчакай играта да зареди. Ако играта все още не работи, можеш да ни съобщиш от връзката докладвай неработеща игра, за да се опитаме да я поправим.

Играта Паник в страната на шоколада е оценена с оценка 4.5 от 5 с 2 гласа. Играта е добавена от ludmila и е играна 163 пъти.

Избрани игри

Последни събития

austinnbryan
austinnbryan спечели 164400 точки (2 място)
Харесва миТочки преди 1 седмица
Без аватар
diani2008 спечели 72100 точки (7 място)
Харесва миТочки преди 1 седмица
Без аватар
anni спечели 95200 точки (5 място)
Харесва миТочки преди 2 седмици
Покажи още

Коментари

Регистрирай се, за да може да пишеш коментари в сайта.
Игри онлайн - Всички права запазени © 2008 - 2021 6igri.bg
Chat