Момчетата Бим

регистрация
Момчетата Бим Това е игра за двама играчи със съдействие и две смели момчета. Момчетата Бим ще си помагат, за да достигнат до целта във всяко ниво. Едно от момчетата може да стреля с лък, а другото притежава мощно оръжие, с което може да разбива големи обекти. В играта има 20 предизвикателни нива и едно допълнително ниво, в което ще се изправиш срещу силен противник. Събери всички звезди в нивата и отключи допълнителното ниво в играта.

Играч 1 използва стрелките за движение, стрелка надолу за действие. Играч 2 използва W, A, D за движение, S за действие. Видео упътване

Направи любима
Гласувай: 
 2 5 (9 гласа)

Момчетата Бим

Играй онлайн Момчетата Бим (Bheem Boys) в 6igri.bg - сайт за игри онлайн. Момчетата Бим е онлайн игра с съдействие, платформи, от категория Аркадни.

Можеш да играеш Момчетата Бим на цял екран, като използваш бутона горе вдясно от прозореца на играта. Ако харесваш тази игра, можеш да я оцениш с оценка от едно до пет, използвайки звездите в описанието.

Регистрирай се безплатно или влез в профила си, за да можеш да добавиш играта Момчетата Бим (Bheem Boys) в Любими игри чрез бутон "Любима игра", за да я намериш по-бързо в личната си страница с Любими игри, ако искаш да я намериш по-лесно.

Ако играта Момчетата Бим не работи, увери се, че използваш последна версия на някой от браузърите Firefox, Chrome, Opera или Edge. Презареди страницата и изчакай играта да зареди. Ако играта все още не работи, можеш да ни съобщиш от връзката докладвай неработеща игра, за да се опитаме да я поправим.

Играта Момчетата Бим е оценена с оценка 2 от 5 с 9 гласа и е играна 2K пъти.

Избрани игри

Коментари

Регистрирай се, за да може да пишеш коментари в сайта.
Игри онлайн - Всички права запазени © 2008 - 2022 6igri.bg
Chat