Класически маджонг

регистрация
Игри онлайн Маджонг игри

Класически маджонг

Класически маджонг
Класически маджонг Това е класическа онлайн версия на популярната игра маджонг. Тук можеш да се насладиш на красива графика, докато играеш в стотици нива на тази онлайн логическа игра. Играй в режим без време или се състезавай с часовника и се опитай да спечелиш всички три звезди и максимален резултат във всяко ниво. Целта в играта е да откриеш двойките еднакви плочки и да изчистиш полето в играта. Използвай подсказки или разбъркай плочките, ако не виждаш повече ходове. Тази игра записва резултата във фонов режим и трябва да влезеш в профила си преди да започнеш да играеш.

Използвай мишката за игра. Видео упътване

Направи любима
2
Гласувай: 
 4 5 (4 гласа)
Златен медал
Точки 3009314
Сребърен медал
Точки 1916394
Бронзов медал
Точки 420634
4
Точки 119364
5
Точки 32126
6
Точки 31664
Точки
Покажи още

Класически маджонг

Играй онлайн Класически маджонг (Mahjong Classic) в 6igri.bg - сайт за игри онлайн. Класически маджонг е онлайн игра с маджонг, мобилни, от категория Логически.

Можеш да играеш Класически маджонг на цял екран, като използваш бутона горе вдясно от прозореца на играта. Ако харесваш тази игра, можеш да я оцениш с оценка от едно до пет, използвайки звездите в описанието.

Регистрирай се безплатно или влез в профила си, за да можеш да добавиш играта Класически маджонг (Mahjong Classic) в Любими игри чрез бутон "Любима игра", за да я намериш по-бързо в личната си страница с Любими игри, ако искаш да я намериш по-лесно.

Играта има активна класация, спечели колкото може повече точки и запиши своя резултат. Всяко класиране ти дава точки за генералната класация в сайта.

Играта Класически маджонг може да бъде играна на мобилно устройство или таблет. Сканирай QR кода от описанието на играта и я играй на твоя смартфон или таблет.

Ако играта Класически маджонг не работи, увери се, че използваш последна версия на някой от браузърите Firefox, Chrome, Opera или Edge. Презареди страницата и изчакай играта да зареди. Ако играта все още не работи, можеш да ни съобщиш от връзката докладвай неработеща игра, за да се опитаме да я поправим.

Играта Класически маджонг е оценена с оценка 4 от 5 с 4 гласа. Играта е добавена от melisa04 и е играна 980 пъти.

Избрани игри

Последни събития

Без аватар
anni спечели 1916394 точки (2 място)
Харесва миТочки преди 2 дни
Без аватар
dinko1 спечели 1742 точки (16 място)
Харесва миТочки преди 3 седмици
Без аватар
danilaskova спечели 31664 точки (6 място)
Харесва миТочки преди 3 седмици
Покажи още

Коментари

Регистрирай се, за да може да пишеш коментари в сайта.
Игри онлайн - Всички права запазени © 2008 - 2021 6igri.bg
Chat