Балончета в златния сандък

регистрация
Игри онлайн Игри с балончета

Балончета в златния сандък

Балончета в златния сандък
Комбинирай балончетата в тази цветна онлайн логическа игра. Изчисти балончетата на полето, като ги комбинраш по цветове, и събери съкровищата в златните сандъци. Използвай бутона с трофея, за да запишеш резултата си в края на играта.

Използвай мишката за игра. Видео упътване

Направи любима
5
Гласувай: 
 4.5 5 (2 гласа)
Златен медал
Точки 1895900
Сребърен медал
Точки 1414670
Бронзов медал
Точки 806880
4
Точки 781910
5
Точки 616240
6
Точки 569590
Точки
Покажи още

Балончета в златния сандък

Играй онлайн Балончета в златния сандък (Bubble Shooter Golden Chests) в 6igri.bg - сайт за игри онлайн. Балончета в златния сандък е онлайн игра с балончета, мобилни, от категория Логически.

Можеш да играеш Балончета в златния сандък на цял екран, като използваш бутона горе вдясно от прозореца на играта. Ако харесваш тази игра, можеш да я оцениш с оценка от едно до пет, използвайки звездите в описанието.

Регистрирай се безплатно или влез в профила си, за да можеш да добавиш играта Балончета в златния сандък (Bubble Shooter Golden Chests) в Любими игри чрез бутон "Любима игра", за да я намериш по-бързо в личната си страница с Любими игри, ако искаш да я намериш по-лесно.

Играта има активна класация, спечели колкото може повече точки и запиши своя резултат. Всяко класиране ти дава точки за генералната класация в сайта.

Играта Балончета в златния сандък може да бъде играна на мобилно устройство или таблет. Сканирай QR кода от описанието на играта и я играй на твоя смартфон или таблет.

Ако играта Балончета в златния сандък не работи, увери се, че използваш последна версия на някой от браузърите Firefox, Chrome, Opera или Edge. Презареди страницата и изчакай играта да зареди. Ако играта все още не работи, можеш да ни съобщиш от връзката докладвай неработеща игра, за да се опитаме да я поправим.

Играта Балончета в златния сандък е оценена с оценка 4.5 от 5 с 2 гласа. Играта е добавена от sWeeT_Kitty и е играна 709 пъти.

Избрани игри

Последни събития

Ludmilla
Ludmilla спечели 209950 точки (17 място)
Харесва миТочки преди 10 часа
Без аватар
katja спечели 1895900 точки (1 място)
Харесва миТочки преди 2 седмици
Без аватар
johnbas66 спечели 1414670 точки (2 място)
Харесва миТочки преди 2 седмици
Покажи още

Коментари

Регистрирай се, за да може да пишеш коментари в сайта.
Игри онлайн - Всички права запазени © 2008 - 2021 6igri.bg
Chat