Огромен паяк пасианс

регистрация
Игри онлайн Пасианс игри

Огромен паяк пасианс

Огромен паяк пасианс
Това е класическа пасианс игра на карти в стил паяк с няколко тестета. Целта в играта е да подредиш картите от поп до асо от една боя. Можеш да местиш само поредица от карти, които са от една боя. Можеш да поставяш карти по ред и на други бои, но по този начин блокираш долните карти. Ако не виждаш възможни ходове, можеш да отвориш нови карти от тестето. Опитай се да изчистиш всички карти от полето колкото се може по-бързо, за да получиш максимален резултат в играта.

Използвай мишката за игра. Видео упътване

Направи любима
3
Гласувай: 
 5 5 (1 глас)
Златен медал
Точки 130605
Сребърен медал
Точки 119730
Бронзов медал
Точки 115895
4
Точки 111470
5
Точки 100695
6
Точки 95695
Точки
Покажи още

Огромен паяк пасианс

Играй онлайн Огромен паяк пасианс (Huge Spider Solitaire) в 6igri.bg - сайт за игри онлайн. Огромен паяк пасианс е онлайн игра с пасианс, карти, мобилни, от категория Логически.

Можеш да играеш Огромен паяк пасианс на цял екран, като използваш бутона горе вдясно от прозореца на играта. Ако харесваш тази игра, можеш да я оцениш с оценка от едно до пет, използвайки звездите в описанието.

Регистрирай се безплатно или влез в профила си, за да можеш да добавиш играта Огромен паяк пасианс (Huge Spider Solitaire) в Любими игри чрез бутон "Любима игра", за да я намериш по-бързо в личната си страница с Любими игри, ако искаш да я намериш по-лесно.

Играта има активна класация, спечели колкото може повече точки и запиши своя резултат. Всяко класиране ти дава точки за генералната класация в сайта.

Играта Огромен паяк пасианс може да бъде играна на мобилно устройство или таблет. Сканирай QR кода от описанието на играта и я играй на твоя смартфон или таблет.

Ако играта Огромен паяк пасианс не работи, увери се, че използваш последна версия на някой от браузърите Firefox, Chrome, Opera или Edge. Презареди страницата и изчакай играта да зареди. Ако играта все още не работи, можеш да ни съобщиш от връзката докладвай неработеща игра, за да се опитаме да я поправим.

Играта Огромен паяк пасианс е оценена с оценка 5 от 5 с 1 гласа. Играта е добавена от legoland и е играна 377 пъти.

Избрани игри

Последни събития

Без аватар
bubeto_73 спечели 115895 точки (3 място)
Харесва миТочки преди 10 часа
Без аватар
Kami75rr спечели 119730 точки (2 място)
Харесва миТочки преди 1 ден
ariel61
ariel61 спечели 100695 точки (4 място)
Харесва миТочки преди 3 седмици
Покажи още

Коментари

Регистрирай се, за да може да пишеш коментари в сайта.
Игри онлайн - Всички права запазени © 2008 - 2021 6igri.bg
Chat