Виктор и Валентино Разбий пината

регистрация
Игри онлайн Пината игри

Виктор и Валентино Разбий пината

Направи любима
2
Гласувай: 
 4 5 (9 гласа)

Виктор и Валентино Разбий пината

Виктор и Валентино Разбий пината
Виктор и Валентино обичат да играят с пинята и да събират бонбони. Помогни на героите от Картун Нетуърк да разбият пинята в играта и да съберат колкото може повече бонбони. Тази игра записва резултата във фонов режим и трябва да влезеш в профила си преди да започнеш да играеш.

Използвай мишката за игра. Видео упътване

Сребърен медал
Точки 8040
Сребърен медал
Точки 8040
Бронзов медал
Точки 7900
4
Точки 7680
5
Точки 7570
6
Точки 7500
7
Точки 7490
7
Точки 7490
8
Точки 7410
Точки
Покажи още

Виктор и Валентино Разбий пината

qrcode Играй онлайн Виктор и Валентино Разбий пината (Victor and Valentino Smash the Pinata) в 6igri.bg - сайт за игри онлайн. Виктор и Валентино Разбий пината е онлайн игра с пината, виктор и валентино, картун нетуърк, анимационни герои, събиране, мобилни, от категория Забавни.

Можеш да играеш Виктор и Валентино Разбий пината на цял екран, като използваш бутона горе вдясно от прозореца на играта. Ако харесваш тази игра, можеш да я оцениш с оценка от едно до пет, използвайки звездите в описанието.

Регистрирай се безплатно или влез в профила си, за да можеш да добавиш играта Виктор и Валентино Разбий пината (Victor and Valentino Smash the Pinata) в Любими игри чрез бутон "Любима игра", за да я намериш по-бързо в личната си страница с Любими игри, ако искаш да я намериш по-лесно.

Играта има активна класация, спечели колкото може повече точки и запиши своя резултат. Всяко класиране ти дава точки за генералната класация в сайта.

Играта Виктор и Валентино Разбий пината може да бъде играна на мобилен телефон или таблет. Сканирай кода в описанието, за да отвориш играта на мобилно устройство.

Ако играта Виктор и Валентино Разбий пината не работи, увери се, че използваш последна версия на някой от браузърите Firefox, Chrome, Opera или Edge. Презареди страницата и изчакай играта да зареди. Ако играта все още не работи, можеш да ни съобщиш от връзката докладвай неработеща игра, за да се опитаме да я поправим.

Играта Виктор и Валентино Разбий пината е оценена с оценка 4 от 5 с 9 гласа и е играна 1K пъти.

Последни събития

Без аватар
VANIA_777 спечели 100 точки (18 място)
Харесва миТочки преди 1 месец
kab00m
kab00m спечели 7500 точки (6 място)
Харесва миТочки преди 6 месеца
Без аватар
johnbas66 спечели 8040 точки (2 място)
Харесва миТочки преди 11 месеца
Покажи още

Коментари

Регистрирай се, за да може да пишеш коментари в сайта.

Избрани игри

Игри онлайн - Всички права запазени © 2008 - 2023 6igri.bg