Ринго морска звезда

регистрация
Игри онлайн Игри с платформи

Ринго морска звезда

Ринго морска звезда Морската звезда Ринго е намерил мистериозен остров, пълен със съкровища, в тази онлайн игра. Помогни на героя да изследва острова, да победи противниците и да се справи с капаните. Събирай кристалите и използвай уменията на Ринго да стреля, да плува и да скача, за да преодолееш препятсвията в играта. За да можеш да стреляш, трябва първо да вземеш необходимия елексир в играта.

Използвай стрелките за движение, X за стрелба. Видео упътване

Направи любима
Гласувай: 
 5 5 (7 гласа)

Ринго морска звезда

Играй онлайн Ринго морска звезда (Ringo Starfish) в 6igri.bg - сайт за игри онлайн. Ринго морска звезда е онлайн игра с платформи, мобилни, от категория Аркадни.

Можеш да играеш Ринго морска звезда на цял екран, като използваш бутона горе вдясно от прозореца на играта. Ако харесваш тази игра, можеш да я оцениш с оценка от едно до пет, използвайки звездите в описанието.

Регистрирай се безплатно или влез в профила си, за да можеш да добавиш играта Ринго морска звезда (Ringo Starfish) в Любими игри чрез бутон "Любима игра", за да я намериш по-бързо в личната си страница с Любими игри, ако искаш да я намериш по-лесно.

Играта Ринго морска звезда може да бъде играна на мобилно устройство или таблет. Сканирай QR кода от описанието на играта и я играй на твоя смартфон или таблет.

Ако играта Ринго морска звезда не работи, увери се, че използваш последна версия на някой от браузърите Firefox, Chrome, Opera или Edge. Презареди страницата и изчакай играта да зареди. Ако играта все още не работи, можеш да ни съобщиш от връзката докладвай неработеща игра, за да се опитаме да я поправим.

Играта Ринго морска звезда е оценена с оценка 5 от 5 с 7 гласа. Играта е добавена от gancho и е играна 341 пъти.

Избрани игри

Последни събития

blade
blade гласува за играта с 5 точки
Харесва миГласуване преди 1 месец
miley
miley гласува за играта с 5 точки
Харесва миГласуване преди 1 месец

Коментари

Регистрирай се, за да може да пишеш коментари в сайта.
Игри онлайн - Всички права запазени © 2008 - 2021 6igri.bg
Chat