Ултра пиксел оцеляване

регистрация
Игри онлайн Игри с подобрения

Ултра пиксел оцеляване

Направи любима
Гласувай: 
 3.1 5 (11 гласа)

Ултра пиксел оцеляване

Ултра пиксел оцеляване
Ултра пиксел оцеляване Това е ролева онлайн игра със стилен пиксел дизайн. В играта има различни възможности за събиране на ресулрси и производство. Това предоставя възможност не само за битки, а и за строеж на твоя дом, който ще ти служи като подслон за твоя герой в играта. Ще трябва да действаш в много опасна обстановка и трябва да разчиташ на твоята сила и пресметливост.

Използвай A, D за движение, J за рязане, К за скок, L за избягване, space за използване на бумеранга. Видео упътване

Ултра пиксел оцеляване

qrcode Играй онлайн Ултра пиксел оцеляване (Ultra Pixel Survive) в 6igri.bg - сайт за игри онлайн. Ултра пиксел оцеляване е онлайн игра с подобрения, платформи, мобилни, от категория Приключенски.

Можеш да играеш Ултра пиксел оцеляване на цял екран, като използваш бутона горе вдясно от прозореца на играта. Ако харесваш тази игра, можеш да я оцениш с оценка от едно до пет, използвайки звездите в описанието.

Регистрирай се безплатно или влез в профила си, за да можеш да добавиш играта Ултра пиксел оцеляване (Ultra Pixel Survive) в Любими игри чрез бутон "Любима игра", за да я намериш по-бързо в личната си страница с Любими игри, ако искаш да я намериш по-лесно.

Играта Ултра пиксел оцеляване може да бъде играна на мобилен телефон или таблет. Сканирай кода в описанието, за да отвориш играта на мобилно устройство.

Ако играта Ултра пиксел оцеляване не работи, увери се, че използваш последна версия на някой от браузърите Firefox, Chrome, Opera или Edge. Презареди страницата и изчакай играта да зареди. Ако играта все още не работи, можеш да ни съобщиш от връзката докладвай неработеща игра, за да се опитаме да я поправим.

Играта Ултра пиксел оцеляване е оценена с оценка 3.1 от 5 с 11 гласа и е играна 2K пъти.

Последни събития

juliandecoration
julian гласува за играта с 5 точки
Харесва миХаресва миГласуване преди 2 години

Коментари

Регистрирай се, за да може да пишеш коментари в сайта.

Избрани игри

Игри онлайн - Всички права запазени © 2008 - 2024 6igri.bg