Хартиен полет 2

регистрация
Игри онлайн Игри с подобрения

Хартиен полет 2

Хартиен полет 2 Хвърли хартиената ракетка и стигни колкото може по-далеко във втората част на тази онлайн игра. Събирай точки и ги използвай, за да подобриш параметрите на хартиения самолет и да стигнеш още по-надалеко.

Използвай мишката за игра. Видео упътване

Направи любима
1
Гласувай: 
 5 5 (2 гласа)

Хартиен полет 2

Играй онлайн Хартиен полет 2 (Paper Flight 2) в 6igri.bg - сайт за игри онлайн. Хартиен полет 2 е онлайн игра с подобрения, мобилни, от категория Състезания.

Можеш да играеш Хартиен полет 2 на цял екран, като използваш бутона горе вдясно от прозореца на играта. Ако харесваш тази игра, можеш да я оцениш с оценка от едно до пет, използвайки звездите в описанието.

Регистрирай се безплатно или влез в профила си, за да можеш да добавиш играта Хартиен полет 2 (Paper Flight 2) в Любими игри чрез бутон "Любима игра", за да я намериш по-бързо в личната си страница с Любими игри, ако искаш да я намериш по-лесно.

Играта Хартиен полет 2 може да бъде играна на мобилно устройство или таблет. Сканирай QR кода от описанието на играта и я играй на твоя смартфон или таблет.

Ако играта Хартиен полет 2 не работи, увери се, че използваш последна версия на някой от браузърите Firefox, Chrome, Opera или Edge. Презареди страницата и изчакай играта да зареди. Ако играта все още не работи, можеш да ни съобщиш от връзката докладвай неработеща игра, за да се опитаме да я поправим.

Играта Хартиен полет 2 е оценена с оценка 5 от 5 с 2 гласа. Играта е добавена от chika и е играна 100 пъти.

Избрани игри

Последни събития

ariel61
ariel61 добави играта в Любими игри
Харесва ми преди 1 седмица
julian
julian гласува за играта с 5 точки
Харесва миГласуване преди 1 седмица

Коментари

Регистрирай се, за да може да пишеш коментари в сайта.
Игри онлайн - Всички права запазени © 2008 - 2021 6igri.bg
Chat