Калинката Сватба

регистрация
Калинката Сватба Калинката се е вклюбила и нейната сватба предстои скоро в тази онлайн игра с обличане. Помогни на момичето да се приготви за големия ден. В началото можеш да гримираш Калинката, после можеш да я облечеш, а накрая можеш да облечеш младоженеца.

Използвай мишката за игра. Видео упътване

Направи любима
2
Гласувай: 
 4.2 5 (5 гласа)

Калинката Сватба

Играй онлайн Калинката Сватба (Ladybug Wedding) в 6igri.bg - сайт за игри онлайн. Калинката Сватба е онлайн игра с мега чудесата на калинката и черния котарак, сватба, обличане, мобилни, от категория За момичета.

Можеш да играеш Калинката Сватба на цял екран, като използваш бутона горе вдясно от прозореца на играта. Ако харесваш тази игра, можеш да я оцениш с оценка от едно до пет, използвайки звездите в описанието.

Регистрирай се безплатно или влез в профила си, за да можеш да добавиш играта Калинката Сватба (Ladybug Wedding) в Любими игри чрез бутон "Любима игра", за да я намериш по-бързо в личната си страница с Любими игри, ако искаш да я намериш по-лесно.

Играта Калинката Сватба може да бъде играна на мобилно устройство или таблет. Сканирай QR кода от описанието на играта и я играй на твоя смартфон или таблет.

Ако играта Калинката Сватба не работи, увери се, че използваш последна версия на някой от браузърите Firefox, Chrome, Opera или Edge. Презареди страницата и изчакай играта да зареди. Ако играта все още не работи, можеш да ни съобщиш от връзката докладвай неработеща игра, за да се опитаме да я поправим.

Играта Калинката Сватба е оценена с оценка 4.2 от 5 с 5 гласа. Играта е добавена от zemena и е играна 1K пъти.

Избрани игри

Последни събития

Mindy_899437
Mindy_899437 гласува за играта с 5 точки
Харесва миГласуване преди 6 дни
Mindy_899437
Mindy_899437 добави играта в Любими игри
Харесва ми преди 6 дни
Mabbott96
Mabbott96 добави играта в Любими игри
Харесва ми преди 2 седмици

Коментари

Регистрирай се, за да може да пишеш коментари в сайта.
Игри онлайн - Всички права запазени © 2008 - 2021 6igri.bg
Chat