Лего Батман Скорост в Готъм сити

регистрация
Игри онлайн Лего игри

Лего Батман Скорост в Готъм сити

Лего Батман Скорост в Готъм сити
Играй с Батман и неговия батмобил в тази онлайн Лего игра. Злодеите са избягали от затвора и Батман трябва да ги хване. Помогни на Батман да избегне препятсвоята в играта и да победи злодеите. Събирай монети и ги използвай за закупуване на подобрения. Опитай се да постигнеш колкото се може по-висок резултат. Тази игра записва резултата във фонов режим и трябва да влезеш в профила си преди да започнеш да играеш.

Използвай стрелките за игра. Видео упътване

Направи любима
Гласувай: 
 5 5 (1 глас)
Златен медал
Точки 22438
Сребърен медал
Точки 16596
Бронзов медал
Точки 8750
4
Точки 5524
5
Точки 1065
6
Точки 951
Точки
Покажи още

Лего Батман Скорост в Готъм сити

Играй онлайн Лего Батман Скорост в Готъм сити (Lego Batman Ghotam City Speed) в 6igri.bg - сайт за игри онлайн. Лего Батман Скорост в Готъм сити е онлайн игра с лего, батман, коли, мобилни, от категория Състезания.

Можеш да играеш Лего Батман Скорост в Готъм сити на цял екран, като използваш бутона горе вдясно от прозореца на играта. Ако харесваш тази игра, можеш да я оцениш с оценка от едно до пет, използвайки звездите в описанието.

Регистрирай се безплатно или влез в профила си, за да можеш да добавиш играта Лего Батман Скорост в Готъм сити (Lego Batman Ghotam City Speed) в Любими игри чрез бутон "Любима игра", за да я намериш по-бързо в личната си страница с Любими игри, ако искаш да я намериш по-лесно.

Играта има активна класация, спечели колкото може повече точки и запиши своя резултат. Всяко класиране ти дава точки за генералната класация в сайта.

Играта Лего Батман Скорост в Готъм сити може да бъде играна на мобилно устройство или таблет. Сканирай QR кода от описанието на играта и я играй на твоя смартфон или таблет.

Ако играта Лего Батман Скорост в Готъм сити не работи, увери се, че използваш последна версия на някой от браузърите Firefox, Chrome, Opera или Edge. Презареди страницата и изчакай играта да зареди. Ако играта все още не работи, можеш да ни съобщиш от връзката докладвай неработеща игра, за да се опитаме да я поправим.

Играта Лего Батман Скорост в Готъм сити е оценена с оценка 5 от 5 с 1 гласа. Играта е добавена от gancho и е играна 548 пъти.

Избрани игри

Последни събития

Без аватар
Hariana90 спечели 645 точки (8 място)
Харесва миТочки преди 1 ден
Без аватар
johnbas66 спечели 22438 точки (1 място)
Харесва миТочки преди 1 седмица
Katq
Katq спечели 16596 точки (1 място)
Харесва миТочки преди 1 седмица
Покажи още

Коментари

Регистрирай се, за да може да пишеш коментари в сайта.
Игри онлайн - Всички права запазени © 2008 - 2021 6igri.bg
Chat