Пинбол сблъсък

регистрация
Игри онлайн Пинбол игри

Пинбол сблъсък

Пинбол сблъсък Играй в тази игра на пинбол за двама онлайн и победи своя притивник. Печели турнири срещу компютъра или срещу приятел на едно устройство. Забавлявай се в тази класическа пинбол игра с различни съоръжения.<

Играч 1 използва А и Z, Играч 2 използва К и М. Видео упътване

Направи любима
Гласувай: 
 1 5 (2 гласа)

Пинбол сблъсък

Играй онлайн Пинбол сблъсък (Pinball Clash) в 6igri.bg - сайт за игри онлайн. Пинбол сблъсък е онлайн игра с пинбол, мобилни, от категория Аркадни.

Можеш да играеш Пинбол сблъсък на цял екран, като използваш бутона горе вдясно от прозореца на играта. Ако харесваш тази игра, можеш да я оцениш с оценка от едно до пет, използвайки звездите в описанието.

Регистрирай се безплатно или влез в профила си, за да можеш да добавиш играта Пинбол сблъсък (Pinball Clash) в Любими игри чрез бутон "Любима игра", за да я намериш по-бързо в личната си страница с Любими игри, ако искаш да я намериш по-лесно.

Играта Пинбол сблъсък може да бъде играна на мобилно устройство или таблет. Сканирай QR кода от описанието на играта и я играй на твоя смартфон или таблет.

Ако играта Пинбол сблъсък не работи, увери се, че използваш последна версия на някой от браузърите Firefox, Chrome, Opera или Edge. Презареди страницата и изчакай играта да зареди. Ако играта все още не работи, можеш да ни съобщиш от връзката докладвай неработеща игра, за да се опитаме да я поправим.

Играта Пинбол сблъсък е оценена с оценка 1 от 5 с 2 гласа и е играна 496 пъти.

Избрани игри

Коментари

Регистрирай се, за да може да пишеш коментари в сайта.
Игри онлайн - Всички права запазени © 2008 - 2022 6igri.bg
Chat