Векс 6

регистрация
Векс 6 Тичай, скачай, плъзгай се и избягвай капаните по пътя в тази нова шеста част на играта. Мини през всички нива в играта, за да стигнеш крайната цел.

Използвай стрелките или W, A, D за движение. Видео упътване

Направи любима
Гласувай: 
 2.4 5 (5 гласа)

Векс 6

Играй онлайн Векс 6 (Vex 6) в 6igri.bg - сайт за игри онлайн. Векс 6 е онлайн игра с векс, платформи, мобилни, от категория Аркадни.

Можеш да играеш Векс 6 на цял екран, като използваш бутона горе вдясно от прозореца на играта. Ако харесваш тази игра, можеш да я оцениш с оценка от едно до пет, използвайки звездите в описанието.

Регистрирай се безплатно или влез в профила си, за да можеш да добавиш играта Векс 6 (Vex 6) в Любими игри чрез бутон "Любима игра", за да я намериш по-бързо в личната си страница с Любими игри, ако искаш да я намериш по-лесно.

Играта Векс 6 може да бъде играна на мобилно устройство или таблет. Сканирай QR кода от описанието на играта и я играй на твоя смартфон или таблет.

Ако играта Векс 6 не работи, увери се, че използваш последна версия на някой от браузърите Firefox, Chrome, Opera или Edge. Презареди страницата и изчакай играта да зареди. Ако играта все още не работи, можеш да ни съобщиш от връзката докладвай неработеща игра, за да се опитаме да я поправим.

Играта Векс 6 е оценена с оценка 2.4 от 5 с 5 гласа. Играта е добавена от jessie и е играна 508 пъти.

Избрани игри

Последни събития

julian
julian гласува за играта с 5 точки
Харесва миГласуване преди 1 месец

Коментари

Регистрирай се, за да може да пишеш коментари в сайта.
Игри онлайн - Всички права запазени © 2008 - 2021 6igri.bg
Chat