Предизвикателство за калмари

регистрация
Игри онлайн IO игри

Предизвикателство за калмари

Предизвикателство за калмари Това е масова онлайн игра с оцеляване. Правилата са ясни - можеш да се движеш на зелена светлина, при червена светлина трябва да спреш, трябва да стигнеш до финалната линия пръв. Победителят получава награда и признание. Тази игра тества твоята воля, издръжливост и реакции. Има само един победител в предизвикателството.

Използвай мишката за игра. Видео упътване

Направи любима
1
Гласувай: 
 4 5 (19 гласа)

Предизвикателство за калмари

Играй онлайн Предизвикателство за калмари (Squid Challenge) в 6igri.bg - сайт за игри онлайн. Предизвикателство за калмари е онлайн игра с io игри, мобилни, от категория Аркадни.

Можеш да играеш Предизвикателство за калмари на цял екран, като използваш бутона горе вдясно от прозореца на играта. Ако харесваш тази игра, можеш да я оцениш с оценка от едно до пет, използвайки звездите в описанието.

Регистрирай се безплатно или влез в профила си, за да можеш да добавиш играта Предизвикателство за калмари (Squid Challenge) в Любими игри чрез бутон "Любима игра", за да я намериш по-бързо в личната си страница с Любими игри, ако искаш да я намериш по-лесно.

Играта Предизвикателство за калмари може да бъде играна на мобилно устройство или таблет. Сканирай QR кода от описанието на играта и я играй на твоя смартфон или таблет.

Ако играта Предизвикателство за калмари не работи, увери се, че използваш последна версия на някой от браузърите Firefox, Chrome, Opera или Edge. Презареди страницата и изчакай играта да зареди. Ако играта все още не работи, можеш да ни съобщиш от връзката докладвай неработеща игра, за да се опитаме да я поправим.

Играта Предизвикателство за калмари е оценена с оценка 4 от 5 с 19 гласа. Играта е добавена от chika и е играна 2K пъти.

Избрани игри

Последни събития

julian
julian гласува за играта с 5 точки
Харесва миГласуване преди 3 седмици
Emily_123456
Emily_123456 добави играта в Любими игри
Харесва ми преди 1 месец
Emily_123456
Emily_123456 гласува за играта с 5 точки
Харесва миГласуване преди 1 месец

Коментари

Регистрирай се, за да може да пишеш коментари в сайта.
Игри онлайн - Всички права запазени © 2008 - 2021 6igri.bg
Chat