Снежната кралица

регистрация
Игри онлайн Игри с комбиниране

Снежната кралица

Снежната кралица
Снежната кралица Помогни на Снежната кралица да хване всички замръзнали дракони в тази онлайн логическа игра. Събери всички части от изображението в играта и помогни на Снежната кралица от Замръзналото кралство да спаси животните в играта. Разменяй местата на елементите, за да ги групираш по три или повече в редица. Прекарай специалните части надолу, за да ги събереш.

Използвай мишката за игра. Видео упътване

Направи любима
5
Гласувай: 
 3.5 5 (6 гласа)
Златен медал
Точки 1623691
Сребърен медал
Точки 674921
Бронзов медал
Точки 323708
4
Точки 210365
5
Точки 191872
6
Точки 136277
Точки
Покажи още

Снежната кралица

Играй онлайн Снежната кралица (Snow Queen) в 6igri.bg - сайт за игри онлайн. Снежната кралица е онлайн игра с комбиниране, мобилни, от категория Логически.

Можеш да играеш Снежната кралица на цял екран, като използваш бутона горе вдясно от прозореца на играта. Ако харесваш тази игра, можеш да я оцениш с оценка от едно до пет, използвайки звездите в описанието.

Регистрирай се безплатно или влез в профила си, за да можеш да добавиш играта Снежната кралица (Snow Queen) в Любими игри чрез бутон "Любима игра", за да я намериш по-бързо в личната си страница с Любими игри, ако искаш да я намериш по-лесно.

Играта има активна класация, спечели колкото може повече точки и запиши своя резултат. Всяко класиране ти дава точки за генералната класация в сайта.

Играта Снежната кралица може да бъде играна на мобилно устройство или таблет. Сканирай QR кода от описанието на играта и я играй на твоя смартфон или таблет.

Ако играта Снежната кралица не работи, увери се, че използваш последна версия на някой от браузърите Firefox, Chrome, Opera или Edge. Презареди страницата и изчакай играта да зареди. Ако играта все още не работи, можеш да ни съобщиш от връзката докладвай неработеща игра, за да се опитаме да я поправим.

Играта Снежната кралица е оценена с оценка 3.5 от 5 с 6 гласа. Играта е добавена от ludmila и е играна 484 пъти.

Избрани игри

Последни събития

Katq
Katq спечели 210365 точки (4 място)
Харесва миТочки преди 1 седмица
Без аватар
DeHuTy спечели 191872 точки (4 място)
Харесва миТочки преди 2 седмици
Без аватар
dinko1 спечели 323708 точки (3 място)
Харесва миТочки преди 2 седмици
Покажи още

Коментари

Регистрирай се, за да може да пишеш коментари в сайта.
Игри онлайн - Всички права запазени © 2008 - 2021 6igri.bg
Chat