Клондайк пасианс

регистрация
Игри онлайн Пасианс игри

Клондайк пасианс

Клондайк пасианс
Това е онлайн пасианс игра на карти от тип Клондайк. Целта в играта е да подредиш всички карти от асо до поп. Мести картите и открий всички затворени карти, които лежат отдолу. Можеш да местиш картите, като ги поставяш една върху друга по ред и менящ се цвят. Ако няма налични ходове, можеш да отвориш карти от тестето.

Използвай мишката за игра. Видео упътване

Направи любима
6
Гласувай: 
 2.6 5 (3 гласа)
Златен медал
Точки 54698
Сребърен медал
Точки 35762
Бронзов медал
Точки 32317
4
Точки 29163
5
Точки 29114
6
Точки 28008
Точки
Покажи още

Клондайк пасианс

Играй онлайн Клондайк пасианс (Klondike Solitaire) в 6igri.bg - сайт за игри онлайн. Клондайк пасианс е онлайн игра с пасианс, карти, мобилни, от категория Логически.

Можеш да играеш Клондайк пасианс на цял екран, като използваш бутона горе вдясно от прозореца на играта. Ако харесваш тази игра, можеш да я оцениш с оценка от едно до пет, използвайки звездите в описанието.

Регистрирай се безплатно или влез в профила си, за да можеш да добавиш играта Клондайк пасианс (Klondike Solitaire) в Любими игри чрез бутон "Любима игра", за да я намериш по-бързо в личната си страница с Любими игри, ако искаш да я намериш по-лесно.

Играта има активна класация, спечели колкото може повече точки и запиши своя резултат. Всяко класиране ти дава точки за генералната класация в сайта.

Играта Клондайк пасианс може да бъде играна на мобилно устройство или таблет. Сканирай QR кода от описанието на играта и я играй на твоя смартфон или таблет.

Ако играта Клондайк пасианс не работи, увери се, че използваш последна версия на някой от браузърите Firefox, Chrome, Opera или Edge. Презареди страницата и изчакай играта да зареди. Ако играта все още не работи, можеш да ни съобщиш от връзката докладвай неработеща игра, за да се опитаме да я поправим.

Играта Клондайк пасианс е оценена с оценка 2.6 от 5 с 3 гласа и е играна 1K пъти.

Избрани игри

Последни събития

GaRoNi
GaRoNi спечели 19262 точки (14 място)
Харесва миТочки преди 4 дни
appoline
appoline спечели 500 точки (21 място)
Харесва миТочки преди 1 месец
Без аватар
mila74 спечели 10001 точки (17 място)
Харесва миТочки преди 2 месеца
Покажи още

Коментари

Регистрирай се, за да може да пишеш коментари в сайта.
Игри онлайн - Всички права запазени © 2008 - 2022 6igri.bg
Chat